-->

İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz Çocukluğundan beri fısıltıları dinmeyen Kabil, günün birinde yaşadığı bu işkencenin bitmesi adına fısıltılara kulak verir ve kardeşi Habil’i öldürür. Ardından ise derin bir pişmanlık duyar. Bir müddet sonra fısıltıların sahibinin Azazel (İblis) olduğunu öğrenir. İntikam ateşi ile yanan Kabil, Azazel’in peşine düşecektir fakat atladığı bir şey vardır, Azazel bir ölümsüzdür. Onu öldürebilecek tek şey; Adem’in dünyaya indirilirken kendisini Azazel’den koruması için verilen bir hançerdir. Hançer, Azazel ve ilk cinlerin yaratıldığı dumansız ateşte dövülmüştür. Azazel’i aramaya koyulan Kabil, Saye isminde bir cinin karşısına çıkması ile rotasını değiştirip onun direktifleri doğrultusunda ilerlemeye başlar. Saye, ona bildiği her şeyi öğretecek ve onu Azazel ile savaşması için eğitecektir. Azazel ise bir insanın yeryüzünde karşı karşıya gelebileceği en ölümcül varlıktır. Bu savaşı yalnızca daha güçlü ve daha zeki olan kazanacaktır. Yaratılıştan günümüze kadar uzanan bu mücadelenin içinde sen de yer almaya var mısın? Marka Giz Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 208 Yayın Tarihi 2020 Yazar Şenol Ceviz Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000WGDST

***** İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabını için satın alma linkleri:
İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabını satın al

***** İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz indirme linkleri:
İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabını PDF İndir
İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabını ePub İndir
İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabını ele aldık. İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabının yazarı, İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabının fiyatı ve İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İlk Şeytan Avcısı Kabil - Şenol Ceviz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU