-->

İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic İmparatorlar Yolu - Via Romana - Vuk Draskovic MÜSLÜMAN ZEYNA İLE YUGOSLAV DAMYAN’IN AŞKINI VE OSMANLI İLE SIRPLARI BULUŞTURAN YOL İmparatorlar Yolu – Via Romana, aynı köyde, aynı evde doğan iki yeniçerinin hikâyesi. Biri dört asır önce İstanbul’a getirilen, üstün bir Osmanlı askeri ve bürokrat olarak yetiştirilen Sırp asıllı bir devşirme Arslan Bey. Diğeri ise Arslan Bey’den üç buçuk asır sonra doğan, Belgrad’a götürülen, fanatik bir komünist olarak yetiştirilen ve bir yeniçeri kadar Tito Yugoslavya’sına sadık hizmetkâr DamyanÇavka. Yugoslavya’nın imparatorluğa, önderi Yosip BrozTito’nun ise bir sultana benzetildiği romanda, Damyan modern bir yeniçeri. Via Romana sıradan bir yol değil. Arslan Bey ile Damyan’ın hayatını tamamen değiştiren bir yol. Bu yoldan geçtikten sonra, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Osmanlı’dan Yugoslavya’ya, Yugoslavya’dan da Afrika’ya uzanan serüvende, kahramanların ortak ve değişmeyen kaderleri aynı hikâyede buluşuyor. Yaşayan en iyi Sırp yazarlardan biri olan Vuk Draşkoviç kendi gözünden, Osmanlı tarihine, Türklerle Sırplar arasında asırlardır süren ilişkilere, Yugoslavya tarihine, bu devletin parçalanmasına ve yaşanan savaşlara tanıklık etme fırsatı tanıyor okuyucuya. Romanın ilk sayfasından sonuna kadar anlatılan aşk ise, hayalleri kurulan, ümit edilen ve uğruna ölünen gerçek bir hikâye. Güzel ve sert tavırlı Zeyna’ya lise yıllarında âşık olan Sırp asıllı Damyan, yükseldiği ve Afrika’da zenginliğe kavuştuğu dönemlerde de gençliğinin baharındaki gibi sevmekten vazgeçmiyor Müslüman sevgilisini. Marka Kapı Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 320 Yayın Tarihi 2014 Yazar Vuk Draskovic Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu KKAPI07574

***** İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabını için satın alma linkleri:
İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabını satın al

***** İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic indirme linkleri:
İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabını PDF İndir
İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabını ePub İndir
İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabını ele aldık. İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabının yazarı, İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabının fiyatı ve İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İmparatorlar Yolu - Via Romana-Vuk Draskovic kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU