-->

İngiliz Doğu Hindistan Şirketi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Üzerinde güneş batmayan Büyük Britanya İmparatorluğu’nu ve emperyal sömürge sistemini afyon, baharat, çay ve tekstil ticaretiyle kuran, dünya ticaretinin yarısından fazlasını, nüfusunun dörtte birini kontrolü altında tutan, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük ve en güçlü şirketinin hikâyesi…   1600-1874 yılları arasında faaliyet gösteren İngiliz Doğu Hindistan Şirketi, günümüzde kâr elde etme amacıyla kurulmuş, uluslararası ticaret yaparak gelir, kâr ve hisse senedi getirisi elde eden çok uluslu şirketlerin ilki olarak kabul edilir. Geleneksel lonca sisteminden modern şirkete geçişi gerçekleştiren bu şirket; organizasyon yapısı, geliştirdiği hisse sistemi, hukuksal altyapısı ve devlet ile ilişkileri açısından uluslararası şirketlere öncülük yapmıştır.   Elinizdeki eser, 250 yılı aşkın süre boyunca küresel ticaret imparatorluğu kurmuş, güçlü ordusu ile Hint alt kıtasına hükmetmiş İngiliz Doğu Hindistan Şirketi’nin tarihine ışık tutmasının yanında, uluslararası şirketlerin rolünün gelişimini bu şirket özelinde ele almaktadır.

***** İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabını için satın alma linkleri:
İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabını satın al

***** İngiliz Doğu Hindistan Şirketi indirme linkleri:
İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabını PDF İndir
İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabını ePub İndir
İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabını ele aldık. İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabının yazarı, İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabının fiyatı ve İngiliz Doğu Hindistan Şirketi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İngiliz Doğu Hindistan Şirketi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU