-->

Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz Kendini, başkasını ve yaşadığı iletişim kaynaklı krizleri umursamayanlar kitabı yavaşça aldıkları rafa bırakabilirler çünkü kitapta yazanlar herkese hitap etmiyor. Kavga Etme Sanatı, kendi hayatına farklı bir açıdan bakmak isteyenler için yazıldı. İçindeki bilgiler, ailesi ve yakınlarıyla daha iyi iletişim kurmak isteyenlerin kesinlikle işine yarayacaktır. Kavga Etme Sanatı, eşiyle tartışmalarını hoş bir kıvama getirmek hatta o tartışmalarla birbirlerine yeni alanlar açmak isteyenler, aşırı stresli işyerindeki iletişim aksaklıklarının üstesinden gelmek için uğraşanlar, ekibiyle sorun yaşayan yöneticiler ya da yöneticisiyle sorun yaşayan ekip üyeleri için harika bir başucu kitabı olacak. Uyarı! Bu kitaptaki yaşanmış hikâyelerle zenginleştirilen metotları, ilişkinizde yok yere tartışma yaratıp karşınızdakiyle yepyeni iletişim boyutları kazanmak için kullanabilir, sonra da çözümsüz sanılan iletişim sorunlarını çözüme kavuşturmayı bağımlılık hâline getirebilirsiniz. Marka Sola Unitas Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 248 Yayın Tarihi 2020 Yazar Mustafa Emin Palaz Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000014U0BK

***** Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabını için satın alma linkleri:
Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabını satın al

***** Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz indirme linkleri:
Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabını PDF İndir
Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabını ePub İndir
Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabını ele aldık. Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabının yazarı, Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabının fiyatı ve Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kavga Etme Sanatı - Mustafa Emin Palaz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU