-->

Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery Küçük Prens - Antoine De Saint-Exupery Küçük Prens uykuya dalınca, onu kollarıma alarak yeniden yola koyuldum. Kalbim çarpıyordu. Sanki sırça bir hazineydi kollarımdaki. Hatta, sanki Dünya üzerinde ondan daha narin bir şey yoktu. Ay ışığında, bu solgun alına, bu kapalı gözlere, rüzgarda uçuşan o tutam tutam saçlara bakıyor ve içimden şöyle diyordum: “Bu yalnızca bir görünüş. Asıl önemli olan gözle görülemez…” Küçük Prens, Fransız yazar ve pilot Antoine de Saint-Exupéry tarafından yazılan ve 1943''te yayımlanan hikâyedir. Uzun bir süre Dünyanın en çok satan ve okunan kitaplarından biri olmuştur. Eserde bir çocuğun gözünden büyüklerin dünyası anlatılır. Küçük Prens''in gezegeninden ayrılıp yedi ayrı gezegene yaptığı gezilerinde yetişkinlerin yaşam biçimleri eleştirilir. Küçük Prens’in gözüyle eleştirilen başlıca konular, otorite tutkusu, kendini beğenmişlik, sanatçının toplumla iletişimsizliği, umutsuzluk ve buna dayanan unutma isteği, amaçsız sahip olma tutkusu, hırs, anlamsız ve sorgusuz yerine getirilen görev duygusu, bilimin kimin için yapıldığını unutan bilim adamı ve bilim anlayışı, biçimin özden daha çok değerli görülmesidir. Marka Optimum Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 136 Yayın Tarihi 2016 Yazar Antonie de Saint-Exupery Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu KOPTIMUM88432

***** Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabını için satın alma linkleri:
Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabını satın al

***** Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery indirme linkleri:
Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabını PDF İndir
Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabını ePub İndir
Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabını ele aldık. Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabının yazarı, Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabının fiyatı ve Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Küçük Prens-Antonie De Saint-Exupery kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU