-->

Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çay Partisi’nden Wall Street’i İşgal Et’e ve kripto para savunucularından MeToo hareketine kadar, ABD’de ve dünyanın dört bir yanında yurttaşlar, vaktiyle bel bağladıkları sisteme ve kurumlara duydukları güveni yitiriyor. Bu güven kaybı sadece devletleri kapsamıyor. Medya kuruluşları, şirketler, sağlık sistemi, dijital platormlar gibi bir dizi kurum da buna dâhil. Günümüzün yurttaşlık kültürüne damgasını vuran tema, kurumlara duyulan güvenin kaybolması. Seçimler ya da geleneksel protestoların değişime öncülük edemediği yeni dünya koşullarında, kamusal yaşama katılım nasıl teşvik edilebilir? Ethan Zuckerman siyaset bilimcilerin, hukuk teorisyenlerinin ve aktivistlerin çalışmaları ve deneyimlerinden hareketle yurttaş katılımının yepyeni biçimlerini sürekleyici bir dille anlatıyor. Kurumlara Neden Güvenmiyoruz?’da Zuckerman okurlara esasen şu soruyu yöneltiyor: Mevcut kurumları ıslah etmek mi yoksa onları tamamen yıkıp yerlerine yepyeni bir şey koymak mı istiyoruz? Bugün bazı siyasetçiler kurumlara duyulan güvenin azalmasını iktidarı ele geçirmek için kullansa da eşzamanlı olarak tabandan başlayan bir toplumsal değişim dalgası hissedilebiliyor. Günümüzün yepyeni imkânlarla dolu dünyasında demokratik değişimin nasıl yaratılabileceğini özgün örnekler ve canlı bir teorik tartışma eşliğinde anlatan Zuckerman’ın bu çalışması, dünyayı değiştirme umudundan vazgeçmek istemeyenler için bir başucu kitabı olmaya aday.

***** Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabını için satın alma linkleri:
Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabını satın al

***** Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak indirme linkleri:
Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabını PDF İndir
Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabını ePub İndir
Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabını ele aldık. Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabının yazarı, Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabının fiyatı ve Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kurumlara Niçin Güvenmiyoruz? & Güvenebileceğimiz Kurumlar Yaratmak kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU