-->

Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp Alanında en çok tercih edilen kitap serisi LANGE-Current'tan yeni ve güncel bir eser,Lange-Current’in "Çocuk Acil” alanında yazılmış olan ilk eseri Amerika Birleşik Devletleri ile aynı anda Türkiye’de, üstelik Türkçe…Her bölüm, rutin uygulama gereksinimlerini ve sırlarını en iyi şekilde yansıtabilen, deneyimli çocuk uzmanları tarafından yazılmıştır.Çocuk acil tıpta bu özlü ve güncel kılavuz ile hızlı tanı, etkin tedavi ve en son bilgileri içeren ipuçlarını sunmaktadır.Rutin bilgilerden, yaşamsal öneme sahip bilgilere kadar gereksinim duyduğumuz tüm tıbbi katkılara kolaylıkla erişim sağlamaktadır. Kitabımız; çocuk acil durumlara pratik yaklaşım yönergeleri ve çocuk güvenliği konularında yapılması gerekenleri anlatarak giriş yapmaktadır. Acil olgularla karşılaşma olasılığı olan tüm hekimlere kardiyak aciller, solunum sistemi acilleri, şok, ateş, karın ağrısı, nöbet ve diğer tüm alanlardaki bilgileri pratik olarak vererek, hasta yönetiminde hekimin en iyi yönetim stratejisini belirlemesinde etkili bir rol oynamaktadır. Marka EMA Tıp Kitabevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 765 Yayın Tarihi 2016 Yazar Hayri Levent Yılmaz Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000V8RTN

***** Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabını için satın alma linkleri:
Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabını satın al

***** Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp indirme linkleri:
Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabını PDF İndir
Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabını ePub İndir
Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabını ele aldık. Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabının yazarı, Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabının fiyatı ve Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Lange - Current Tanı ve Tedavi Çocuk Acil Tıp kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU