-->

Lokumlu Masa - Gürsen Özen Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Seke Seke Uçtu Öyküler adlı kitabıyla tanınan Gürsen Özen, uzun yıllar sürdürdüğü edebiyat öğretmenliğinden süzdüğü birikimini öykü öykü dokumaya devam ediyor. Çocuk dünyasının umutlarını, neşesini, kırgınlık ve hüzünlerini doğa ve insan sevgisiyle bir araya getiren 9 öykü, yaşamın ince ayrıntılarıyla dolu... Öğretmenlik deneyimini edebi bir üslupla öykülerine taşıyan yazar, çocukluğun bin bir halini, eğlenceli kurgularla ve neşeli bir dille yansıtıyor. Yaşamın farklı sokaklarında büyüseler de hikâyeleri ortak yollarda kesişen çocukların duygu dünyasını, tepkilerini ve düşlerini incelikle anlatıyor; her yaştan okuru düşünmeye, hayal kurmaya ve güzelliklere sahip çıkmaya davet ediyor. Tiyatro sahnesinde çocukluk halleri, şiir yarışmasının heyecanı, kardeş sevgisi, yılsonu gösterisi telaşı, aile bağları, evden ilk ayrılış, farklı koşullarda büyüse de benzer yollardan geçen çocuklar, olaylar karşısındaki tepkileri, duyguları, hayalleri... Her sayfada çocuk neşesi, her öyküde umudu yeşerten bir kahraman var.Gürsen Özen, Balıkesir, Susurluk'ta doğdu. Bolu Kız Öğretmen Okulu'ndaki eğitiminin ardından, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türkoloji Bölümü'nden mezun oldu. Artvin, Şavşat'ta başladığı öğretmenliği, uzun yıllar Fethiye Lisesi'nde sürdürdü; sonrasında da dershane ve özel okullarda görev yaptı. Edebiyat öğretmenliğini sosyal çalışmalarla destekleyen Özen, gençlerle ve çocuklarla ilgili sosyal ve kültürel projelere emek verdi. Uzun yürüyüşleri ve otobüs yolculuklarını seven yazar, çocukluğun farklı hallerini Seke Seke Uçtu Öyküler (2015) adlı kitabında öyküleştirdi. Çocukların zengin ve pırıltılı dünyasından ödünç aldığı izlenimleri yeni bir öykü kitabında onlara armağan etti: Lokumlu Masa (2020). Özen, eşiyle birlikte Fethiye'de yaşıyor; iki çocuğu var. Ürün Adı: Lokumlu Masa Ürün Kodu: 9786059405805 Yazar: Gürsen Özen Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 144 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Marka Günışığı Kitaplığı Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 144 Yayın Tarihi 2020 Yazar Gürsen Özen Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000006GLRA

***** Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabını için satın alma linkleri:
Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabını satın al

***** Lokumlu Masa - Gürsen Özen indirme linkleri:
Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabını PDF İndir
Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabını ePub İndir
Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabını ele aldık. Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabının yazarı, Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabının fiyatı ve Lokumlu Masa - Gürsen Özen yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Lokumlu Masa - Gürsen Özen kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU