-->

Meriç'in Suları Kanayınca Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Meriç'in Suları Kanayınca kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Meriç'in Suları Kanayınca kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Meriç'in Suları Kanayınca kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Otuzlu yaşların ortalarındaki kadın, oturduğu berjer koltukta dizlerinin üzerinde duran bilgisayarının ekranında açılmış belgeye yazdıklarını o gün son bir kere daha okudu. Yazdıklarının ne kadar da vahşet dolu olduğunu görmek ziyadesiyle üzmüştü onu. Aslında yazılanlar değil de yaşananlar vahşetti, zulümdü, soykırımdı! ‘Ya bunları yaşayanlar ne hissetmişti’ sorusu dilinin ucuna gelse de söyleyemedi. Okuyanlar olur da insanlar öğrenirler ve bir daha unutmazlar diye geçirdi içinden. Sayfanın en sonuna bir cümle daha yazdı ve kaydederek dosyayı kapattı. ‘Keşke bu sayfalara aktardıklarım hiç yaşanmasaydı ve Meriç’in suları kanamasaydı! Ben de bunları hem yazmasaydım hem de her satırında ağlamasaydım…’ Gerçek olaylardan etkilenerek bir anda gelen ilhamla kaleme alınan bu romanı okurken siz de aslında yapılanların planlı bir şekilde gerçekleştirildiğini göreceksiniz. Belki de 1913’ün ilkbaharında Meriç kenarında açan gelincikler kırmızı renklerini; Rum çeteleri, Ermeni komitacıları ve Bulgar askerlerinin hep birlikte Edeköy’de kadın, çocuk, yaşlı demeden yaptıkları soykırım yüzünden hayatlarını kaybeden Türklerin kanından almışlardır!

***** Meriç'in Suları Kanayınca kitabını için satın alma linkleri:
Meriç'in Suları Kanayınca kitabını satın al

***** Meriç'in Suları Kanayınca indirme linkleri:
Meriç'in Suları Kanayınca kitabını PDF İndir
Meriç'in Suları Kanayınca kitabını ePub İndir
Meriç'in Suları Kanayınca kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Meriç'in Suları Kanayınca kitabını ele aldık. Meriç'in Suları Kanayınca kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Meriç'in Suları Kanayınca kitabının yazarı, Meriç'in Suları Kanayınca kitabının fiyatı ve Meriç'in Suları Kanayınca yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Meriç'in Suları Kanayınca kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Meriç'in Suları Kanayınca kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Meriç'in Suları Kanayınca kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Meriç'in Suları Kanayınca kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU