-->

Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
YAŞAMIN HER ANINI FARKLI BİR ŞEKİLDE DENEYİMLEMEK İSTEYENLERE! Dinleyin: Billy Pilgrim zamanda koptu. Billy bunak bir dul olarak uykuya daldı ve düğün gününde uyandı. 1955’te bir kapıdan geçti ve 1941’de bir başka kapıdan çıktı. O kapıdan tekrar geçti ve kendini 1963’te buldu. Doğumunu ve ölümünü bir çok kere gördüğünü ve aradaki tüm olaylara gelişigüzel seyahatler yaptığını söylüyor. Öyle söylüyor. Billy Pilgrim zamanın akışından kopmuştur. Artık hayatını dilediği gibi ileriye ve geriye sarabilir. İsterse Tralfamadore gezegeninden uzaylıların kendisini kaçırdığı güne, isterse savaş esiri olarak tutulduğu Dresden’i müttefik uçaklarının bombaladığı güne ışınlanabilir. Billy’nin parçalanmış hayatı hepimize kendi hayatımızda aradığımız anlamı düşündürüyor. Mezbaha Beş bir modern klasik – Vonnegut’un başyapıtı. #vonnegut #ikincidünyasavaşı #uzaydayolculuk #seneler #parçalananzaman “Çok sert ve çok komİk. Hüzünlü ve keyifli. Tam bir Vonnegut eseri.” THE NEW YORK TIMES Marka Can Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 208 Yayın Tarihi 2021 Yazar Kurt Vonnegut Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000077L6O

***** Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabını için satın alma linkleri:
Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabını satın al

***** Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut indirme linkleri:
Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabını PDF İndir
Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabını ePub İndir
Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabını ele aldık. Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabının yazarı, Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabının fiyatı ve Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Mezbaha Beş - Kurt Vonnegut kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU