-->

O.Ç.-Buket Konur Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün O.Ç.-Buket Konur kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. O.Ç.-Buket Konur kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

O.Ç.-Buket Konur kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
O.Ç.-Buket Konur O.Ç. - Buket Konur Sonbahar yaprakları beni etkilemedi hiç, barlarda aşkından ölmedim o kadının. Olmak istediğim adamı oynadım hep ama asla olamadım. Çalma rüyaların kuytularında kaybettim çocukluğumu. Pompalı tüfekle herkesi vurabilecek kadar nefret doluyken nasıl sevebilirdim seni; sevmedim. En çok kendimi sevmedim. Rüzgâra inanıp rotamı değiştirdim. Ağzımı küfürle doldurup boşaldığım sonsuzluğa benden hiçbir şey gönderemedim. Ceplerime sığdırdığım koruyucularımla ve güvende olmanın huzuruyla daldığım tenlerde unuttum geçmişi.  "O.Ç." dedi bana hak etmediğim; dindirilemeyen öfkesiyle ve seviyorken delicesine. İncinmedim… Buket Konur 1985 yılında dünyaya ‘merhaba’ dedi. Çocukluğunu çok sevdiği mahallesinde bilye oynayarak geçirdi. Pastel boyalarını cebine doldurup kaldırımları en sevdiği renge boyadı. Çocukluğu boyunca çürük çıkarsa hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüp elma şekeri yemedi. Uzun cümleler kurmayı severdi; ilerleyen yaşlarında kalemini mürekkebe batırıp durmadan yazdı ve yazdıklarını tozlu raflara istifledi. Şimdi elma şekeri yiyerek yazmaya devam ediyor. 2013 yılının Mayıs ayında artık yayımlamaktan korkmuyorum dediği ilk kitabı olan “Mor Delilik” çıktı. Yaşadıkça yazacak çok şeyi olduğuna inanan yazarın ikinci kitabını tamamlaması da uzun sürmedi.  O’na göre hâlâ her renk biraz MOR’a çalıyor. Marka Minval Yayınevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Yazar Buket Konur Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu KMINVAL75156

***** O.Ç.-Buket Konur kitabını için satın alma linkleri:
O.Ç.-Buket Konur kitabını satın al

***** O.Ç.-Buket Konur indirme linkleri:
O.Ç.-Buket Konur kitabını PDF İndir
O.Ç.-Buket Konur kitabını ePub İndir
O.Ç.-Buket Konur kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün O.Ç.-Buket Konur kitabını ele aldık. O.Ç.-Buket Konur kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda O.Ç.-Buket Konur kitabının yazarı, O.Ç.-Buket Konur kitabının fiyatı ve O.Ç.-Buket Konur yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız O.Ç.-Buket Konur kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece O.Ç.-Buket Konur kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz O.Ç.-Buket Konur kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. O.Ç.-Buket Konur kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU