-->

Okumayı Yazabilmek Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Okumayı Yazabilmek kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Okumayı Yazabilmek kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Okumayı Yazabilmek kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir neyin kayan sesinin sıcaklığında Pınarların piri, gözelerinin dilencisi su, Doğaya sermiştir sofrasını bu bahar da Değdi mi? okşuyor goncaların düşen başlarını Ressam, hiçbir ayrıntıyı atlamamışken Su masalı, su yoluna dökülüyor dervişinden Ab-ı hayat oluyor şiirlerinde şairin Rengini kara kuyudaki ejderha dahi bilmiyorken. Islanmak ne mümkün, yağmur olup akmasa Kaplıca olup şefkatiyle ısıtmasa bizi Şifa olup akmasa biçare kalplere. Şifa olup değmese biçare vücutlara Temizlenmek ne mümkün, kutsallığı olmasaBir tek güneşe kırgın geceleri Ateşe hıncıysa dağlar kadar eski Oluk oluk taşıyor bereketli tarlalara Nil olup Musa’yı (Hz.) taşıyor kundağında En tepesinden bırakıyor ellerini uçurumun Doğanın kendi sesinden inliyor şarkısı Su sesi, kuş sesi ki taşıyor hû testisi...

***** Okumayı Yazabilmek kitabını için satın alma linkleri:
Okumayı Yazabilmek kitabını satın al

***** Okumayı Yazabilmek indirme linkleri:
Okumayı Yazabilmek kitabını PDF İndir
Okumayı Yazabilmek kitabını ePub İndir
Okumayı Yazabilmek kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Okumayı Yazabilmek kitabını ele aldık. Okumayı Yazabilmek kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Okumayı Yazabilmek kitabının yazarı, Okumayı Yazabilmek kitabının fiyatı ve Okumayı Yazabilmek yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Okumayı Yazabilmek kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Okumayı Yazabilmek kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Okumayı Yazabilmek kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Okumayı Yazabilmek kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU