-->

Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz Uzun süredir KKTC hava sahasını taciz eden İsrail’e artık dur deme zamanı gelmişti. Ve o gün 2 İsrail jeti TSK tarafından vuruldu. Saatler sonra İsrail, kendisine yapılan bu saldırıya karşı cevapsız kalmayıp KKTC hava üssünü bombalayarak 50 Türk askerinin şehit olmasına sebep olmuştu. Ölümsüz Meclis’te, bu yapılan saldırıya karşı uluslararası baskıların da etkisiyle yeterince etkili bir cevap verilemeyeceği konuşulmuştu ve bir çözüm yolu aranmaya başlanmıştı. O gece bir karar alındı. İsrail’e öyle bir cevap verilmeliydi ki bu misillemenin Türkiye tarafından yapıldığını herkes bilmeli fakat hiç kimse ispat edememeliydi.Tek kişilik bir ordu görevlendirilmişti. Özel Kuvvetler’in (Bordo Bereliler) en etkili ve efsane ismi Murat Yüzbaşı, Kudüs’e gönderilmişti. Amacı İsrail’e gidip Türkiye’nin vereceği etkili misillemeye araç olmaktı. Görevini bitirip vatana dönmeyi amaçlarken kendisini bambaşka bir kumpasın merkezinde bulacaktı. İçinden çıkılmaz bir hayatta kalma savaşının ortasındayken tanıştığı kişiler ona ilerlediği hedefte yoldaşlık edecekti. Yalnız değildi fakat bir asker kime karşı savaşacağını bilmeden mücadele veremezdi.Türkiye’nin, içerisinde bulunduğu coğrafyada verdiği var olma savaşına ve aynı zamanda kendi içinde verdiği gizli mücadeleye en DERİN’lerinden tanık olacaksınız!  Marka Giz Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Dil Türkçe Sayfa Sayısı 336 Yayın Tarihi 2020 Yazar Şenol Ceviz Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000Y2HIM

***** Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabını için satın alma linkleri:
Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabını satın al

***** Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz indirme linkleri:
Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabını PDF İndir
Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabını ePub İndir
Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabını ele aldık. Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabının yazarı, Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabının fiyatı ve Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ölümsüz Meclis'in Muhafızları - Şenol Ceviz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU