-->

Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Luis Martín-Santos, yıllarca sansürlenip yasaklanmasına rağmen İspanyol edebiyatının mihenk taşlarından biri haline gelmiş eseri Sessizlik Zamanı'nda, Franco diktatörlüğü gölgesinde savrulan savaş sonrası İspanyası'nın en az Quernica tablosu kadar yıkıcı ve çarpıcı bir panoramasını sunar. Dili bir devrimci araç olarak kullanan Martín-Santos, İspanyol edebiyatının Ulysses'i olarak anılan bu eserinde doğrusal bir anlatım yerine, şehrin tüm katmanlarının rejim tarafından bastırılmış sesine bilinç akışı tekniğiyle ses katar. Kanser gibi yayılan falanjist rejimi, birer deney faresi misali labirentlere sıkışmış ve yalnızca elindeki değerlere tutunan halkı, aile ve evlilik kurumunu, entelektüalite ve bilimi, geleneksel rolleri, ideal toplumu, lümpen orta sınıfı ve altkültürü, faşizmin tekdüzeleştirip sunileştirdiği her toplumsal nüveyi bu insanlık trajedisinin ortasında yeniden yoğurarak içsel konuşmalar ve yepyeni kelimelerle bezeli bir dille, yer yer çelişkili, çalkantılı ve bir o kadar da gerçeğin keskin soğukluğunu iliklerimize dek hissettiren panoramik bir duyguyla sunan Sessizlik Zamanı, uzun bir aradan sonra yeniden Türkçede... Tanıtım Metni Marka Sel Yayıncılık Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 256 Yayın Tarihi 2019 Yazar Luis Martin-Santos Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV00000627L3

***** Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabını için satın alma linkleri:
Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabını satın al

***** Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı indirme linkleri:
Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabını PDF İndir
Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabını ePub İndir
Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabını ele aldık. Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabının yazarı, Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabının fiyatı ve Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sel Yayıncılık - Sessizlik Zamanı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU