-->

Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Üzüm ve zeytinin, yağ, bal ve şarap küplerinin, kadırgaların, binbir şifalı otun en eski vatanı Urla. Dünyanın zalimliği ve insanın vahşiliğinden şüphesi olmayanları, dünyanın güzelliği ve insanın iyiliğine inandıran bir yer burası. Bir zamanların efsane gazetecisi, dünyaya küskün Oktay Onur Yortan’ın ise çocukluğunun huzurlu bahçesi. Dünyadaki değer yitimine isyan edip tüm kariyerinden ve hayatın yüklerinden vazgeçip sığındığı liman. Kaçıp geldiği geçmişinden ve eski güzel günlerin anısından seçip sakladığı eski aşkı Filiz Canan şimdi kıymeti bilinememiş, kaçırılmış bir mutluluk fırsatı artık. Söylenememiş sözlerin altında kalan koca bir ömürde ikisi de birbirinin hikâyesini yarım bıraktı. Ama okumaları ve bitirmeleri gereken asıl hikâye, Urla’daki o evin fotoğraflarından gülümseyen, sevgiyi bir yaşam direnişi olarak kucaklayan ve sıradanlığıyla bir hayat kahramanı olan Nona’ya ait. Nona’nın yaşadığı yüzyılın sonlarına yetişen Kerem ve Zeynep’in de dahil olduğu 48 saatlik maceraya sığan bir asırlık ömrün dökümünde, Nona sadece onlara değil, bu yüzyılın tüm insanlarına sesleniyor: “Acı dediğin taş, insan dediğin su gibidir. Taşın üstünden kayar gider, toprağa karışır. Taşa her vurduğunda acır canın. Ama toprakla buluştukça acın azalır. Acıdan sonra bir bakmışsın ki o toprakta ne çiçekler, ne hayatlar dirilmiş. Hem su deyip geçme; o su, taşı bile aşındırıp yıpratır.” Peki ya Oktay Bey? Karşısında oturan iki gence bütün kalbiyle, “Ölmekten değil yaşamaktan korkmamaktır kahramanlık,” derken haklı mı? Marka Artemis Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 416 Yayın Tarihi 2021 Yazar İCLAL AYDIN Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000007A2D5

***** Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabını için satın alma linkleri:
Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabını satın al

***** Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın indirme linkleri:
Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabını PDF İndir
Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabını ePub İndir
Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabını ele aldık. Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabının yazarı, Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabının fiyatı ve Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Söylenmemiş Sözler - İclal Aydın kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU