-->

Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
TANRININ OKU “Masallar bile aslında uyutmak için değil uyandırmak içindi.  Ama düşünen var mıydı?” Artık çocuk değiliz. Uyumak için değil uyanmak için okumalı, uyutanlara değil uyandıranlara kulak vermeliyiz. Elinizdeki şu kurgu roman da işte bu hedefi güden ve felsefesi olan bir eserdir. Okunmamış hiçbir kitabın faydası olamaz. Düşündürmemiş olanların da! Bize ve toplumumuza iz düşürdüğüne ve bir ufuk açacağına inandığım şu romanı alıp, daha önce aldığınız o allı pullu ama içi bomboş kitaplar gibi sadece rafınıza koyacaksanız lütfen almayın. Bu ülkede nelerin popülerlik sınırlarını aştığını, kitaba, sanata, sanatçıya ve eser gibi eserlere ne kadar değer verildiğini hepimiz çok iyi biliyoruz! Birbirimizi kandırmayalım. Ben razıyım; okumayacaksanız almayın. Satış rakamlarının canı cehenneme!    MODERN BİLİM FELSEFE VE TANRI Teolojik fikirler arasındaki tercihte bilmin rolü nedir? Entropi yasasının , evrenin başını ve sonunun olduğunu göstermesi felsefi ve teolojik açıdan neden önemlidir? Entropi yasası evrendeki olgulardan yola çıkarak Tanrı´nın varlığını temellendirmeye çalışan tasarım delilini desteklemekte midir? İzafiyet teorisi ile değerlerin izafiliği arasında bir ilişki var mıdır? İzafiyet teorisi ile zaman anlayışında gerçekleşen devrimci değişiklik, Tanrı-evren ilişkisi konusu ele alınırken ne gibi katkılar yapılabilir? Kuantum teorisinin evren anlayışında yaptığı köklü değişiklikler nelerdir? Tanrısal etkinlik, kuantum belirsizliklerinin belirlenmesi olarak ele alınabilir mi? Kuantum teorisi özgür irade sorununun çözümüne katkı yapabilir mi? Materyalist yaklaşımlarla insan zihni başarıyla açıklanabilmiş midir? İnsan bilinci yapay zekalarla taklit edilebilir mi? Bunlar ve benzeri daha pek çok soruya bu kitapta cevap veriliyor. Modern bilimin konularının felsefi ve teolojik açıdan ele alınmasını önemli bulanlara bu kitabı mutlaka tavsiye ediyoruz. Marka Yüzleşme Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 454 Yayın Tarihi 2019 Yazar Kolektif Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000006AUWF

***** Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabını için satın alma linkleri:
Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabını satın al

***** Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set indirme linkleri:
Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabını PDF İndir
Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabını ePub İndir
Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabını ele aldık. Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabının yazarı, Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabının fiyatı ve Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tanrı'nın Oku (Kalemzade Cengiz Yardım) & Modern Bilim Felsefe ve Tanrı (Caner Taslaman) 2 Kitap Set kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU