-->

Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Koçluk ve koç olmayı seçmek, kendime verdiğim bir hediye benim için. Bendeki anlamı neredeyse kimliğime işlemiş. Hissettiğim bu coşku ve sevgi ile ilgili, mesleğimizi de onurlandırmak adına, bir iz bırakma zamanı gelmişti. Koçluk mesleğine ilgi duyanlar ve tüm koçlar için; faydalı olması ve ilham vermesi dileğiyle… Koçluk Kazansın Tanıştırayım; Koçluk, bütününe bakıldığında hem kişileri koçluk mesleği ile tanıştırmayı hedeflemekte hem de kişisel gelişim alanında okuyucusuna pratik bilgiler sunmaktadır. Birbiri ile ilişkili dört bölümden oluşan bir koçluk ders ve uygulama kitabı olmakla birlikte, kitabı okuyan kişilerin kendi yaşamlarına uyarlayabilecekleri koçluk tekniklerini de kapsamaktadır. Sadece teorik bilgiler değil; uygulamalarla zenginleştirilmiş olması, kitabın keyifle okunması ve okuyucuda kendi yaşamı ile ilgili bir farkındalık kazandırması için önemlidir. Kitabın sonundaki Araç Kiti, dönüştürücü koçluk tekniklerini uygularken kullanılan görsel materyaller ve koçluk araçlarından oluşmaktadır. Tanıştırayım; Koçluk, eğitimlerinde ve etkinliklerinde yeni egzersizler kullanmak isteyen koçlar ve yakın meslek grupları için de aydınlatıcı bir rehber niteliğindedir. Marka Salon Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 272 Yayın Tarihi 2021 Yazar Burcu Özyürek Alp Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000077EC7

***** Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabını için satın alma linkleri:
Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabını satın al

***** Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp indirme linkleri:
Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabını PDF İndir
Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabını ePub İndir
Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabını ele aldık. Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabının yazarı, Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabının fiyatı ve Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tanıştırayım; Koçluk - Burcu Özyürek Alp kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU