-->

Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ürün Özellikleri Kitap Türü Ciltsiz Yayınevi Tonguç Akademi Yayınları Basım Tarihi Nisan 2021 Yayın Dili Türkçe Fiyat Takibi Haftalık Aylık Değişim Oranı: Ayrıntılar Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 Her ay açıklanan MEB örnek sorularına uyumludur. -Türkçe dersinde yeni nesil görselli, infografik, bilgiyi verip ölçmeye dayalı olan sözel mantık soruları içerir.   -Matematik dersinde formüllerin öncül olarak verildiği günlük yaşam durumunu içeren sayısal analiz soruları içerir.   -Fen bilimleri dersinde deney ağırlıklı, bilgiyi yorumlama gerektiren, tablo ve grafik okuma içeren sorular barındırır.   -Yeni sınav sistemine, PISA ve TIMSS sınavlarına en uygun soru tipleriyle hazırlık sağlar.   -Tüm sorular MEB müfredatını kesinlikle aşmayacak şekilde sınava uygun zorluk düzeyindedir.   -Gerçek sınav provası için tasarlanmış ve 8. sınıfın tüm konularını içeren denemelerdir.   Türü: Deneme   Sayfa Sayısı: 312   Soru Sayısı: 540 Bu ilan Sentos Yazılım Teknolojileri ile listelenmiştir! Teslimat Bilgileri En geç 20 Mayıs Perşembe günü Ankara şehrinden kargoya verilir. İade / Değişim Bilgileri ’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. *Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir. Satış Sonrası Servis KARGO TESLİMATINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR !!! 1-Kargo teslimatında teslim almadan önce ürünü kontrol etmek yasal hakkınızdır. 2-Kargonuzu teslim alırken lütfen siparişinizi kontrol ediniz. 3-Hasarlı olarak ulaşan kargolar için kargo görevlisine mutlaka hasar tespit tutanağı düzenletiniz ve bu belge ile iade talebinde bulununuz. 4-Hasar tespit tutanağı bulunmayan ürünlerin iadesi kesinlikle kabul edilmemektedir. 5-Siparişlerinizin iadesi için talep oluşturmadan önce mağdur olmamanız adına mutlaka mağazamız ile iletişime geçiniz. Karşılıklı iletişim halinde çözülmeyecek sorun yoktur. 6-6502 Sayılı Tüketici Kanunu, bu Kanunun uygulanmasına dair ilgili Yönetmelik vesözleşmesi gereğince; İADE KAPSAMI DIŞINDA OLAN ÜRÜNLER “Alıcı tarafından açılmış olan ses veya görüntü kayıtları(DVD, CD ve Kaset vb.),  basılı ürünler (Kitap, dergi vb.), yazılım programları ve bilgisayar sarf malzemeleri ”

***** Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabını için satın alma linkleri:
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabını satın al

***** Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 indirme linkleri:
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabını PDF İndir
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabını ePub İndir
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabını ele aldık. Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabının yazarı, Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabının fiyatı ve Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Geri Sayım Denemeleri 321 kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU