-->

Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ürün Özellikleri Kitap Türü Ciltli Basım Tarihi Nisan 2021 Yayınevi Tonguç Akademi Yayın Dili Türkçe Sayfa Sayısı 552 Fiyat Takibi Haftalık Aylık Değişim Oranı: Ayrıntılar Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 6 Kitap 2021 Güncel Baskı LGS Son Tekrar Seti’nde seni LGS Son Tekrar Türkçe, LGS Son Tekrar Matematik, LGS Son Tekrar Fen, LGS Son Tekrar İnkılap Tarihi , LGS Son Tekrar Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi , LGS Son Tekrar İngilizce bekliyor. Kitaplarımız üç başlıktan oluşuyor: SINAV MODELİ-HAZIRLAN-SINAV SORUSU 1-SINAV MODELİ kısmında model soru ve çözüm aşamaları ile konuyu yeni nesil soru üzerinden tekrar edeceksin. 2-HAZIRLAN kısmında, sıfırdan bir konu anlatımı yerine derslerinde gerekli olan bilgileri verdik. Gereksiz hiçbir ayrıntıya girmedik. 3-SINAV SORUSU kısmında ise sınavda çıkma ihtimali çok yüksek olan yeni tarz soruları bulacaksın. Bu üç basamağı da tamamlarsan LGS öncesi yapman gereken her şeyi tamamlayıp sınavda %100 başarılı olacaksın. Set İçindeki Kitaplar ve Sayfa Sayısı; LGS Son Tekrar Türkçe Sayfa Sayısı: 80 LGS Son Tekrar Matematik Sayfa Sayısı 128 LGS Son Tekrar Fen Sayfa Sayısı: 88 LGS Son Tekrar İnkılap Tarihi Sayfa Sayısı: 112 LGS Son Tekrar Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sayfa Sayısı: 56 LGS Son Tekrar İngilizce Sayfa Sayısı: 88 Türü: SET Sayfa Sayısı: 6 Kitap toplam 552 sayfa Soru Sayısı: 545 Teslimat Bilgileri En geç 17 Mayıs Pazartesi günü Sivas şehrinden kargoya verilir. Hafta içi Saat 16:00, Cumartesi Saat 12:00 kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilmektedir. Siparişiniz E-Arşiv fatura olarak mail adresinize otomatik gönderilmektedir. İade / Değişim Bilgileri ’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. *Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir. Satış Sonrası Servis Sipariş & İade & Değişim talepleriniz ve her türlü konu için bizimle iletişime geçebilirsiniz!!! İletişim & Whatsapp Hattımız 0850 346 8851

***** Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabını için satın alma linkleri:
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabını satın al

***** Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler indirme linkleri:
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabını PDF İndir
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabını ePub İndir
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabını ele aldık. Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabının yazarı, Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabının fiyatı ve Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti 2021 Tüm Dersler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU