-->

Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Cadı ile cadı avcısı kutsal evlilik bağıyla birleştiklerinde hikâye tek bir şekilde bitebilir AŞK ve ATEŞ Louise le Blanc bağlı olduğu cadılar meclisinden iki yıl önce kaçıp Cesarine şehrinin gölgelerine gizlenmişti. Cadıların avlanıp yakıldığı bu şehirde büyüsünü kullanmaya cesaret edemese de yetenekli bir hırsız olarak bıçak sırtında yürüyordu. Cadı avcısı Reid Diggory’nin ise hayattaki tek ideali kötülüğü yeryüzünden silmekti. Fakat kaderin hain bir oyunu yüzünden Lou ile Reid evlenmek zorunda kaldıklarında, zamanla aralarında karanlık sırlardan başka şeyler de filizlenecekti. Yüzyıllardır süren savaş son kurbanını bekliyor. 2019 Amazon Yılın En İyi Kitabı New Yok Times ve Indiebound Çoksatanı “Muhteşem bir çıkış romanı, içinde sevdiğim her şey var: IŞIK SAÇAN ve gerçeklerin farkında bir KADIN KAHRAMAN, karmaşık ve ölümcül bir BÜYÜ sistemi ve gece geç saatlere kadar okumamı sağlayan, iç yakan bir aşk. Yılan ve Güvercin kesinlikle MÜCEVHER değerinde bir kitap.” —Sarah J. Maas “Shelby Mahurin, cadı ile cadı avcısı konseptini alıp yepyeni bir atmosferde sunuyor. Lou’nun güçlü ama hüzünlü karakteri sayesinde sayfaların arasında kaybolacaksınız.” —School Library Journal Marka Yabancı Yayınevi Basım Dili Türkçe Boyut Orta Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 448 Yayın Tarihi 2021 Yazar Shelby Mahurin Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000007DS0K

***** Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabını için satın alma linkleri:
Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabını satın al

***** Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin indirme linkleri:
Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabını PDF İndir
Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabını ePub İndir
Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabını ele aldık. Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabının yazarı, Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabının fiyatı ve Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yabancı Yayınevi Yılan ve Güvercin - Shelby Mahurin kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU