-->

Yüreğime Geç Kalma Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yüreğime Geç Kalma kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yüreğime Geç Kalma kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yüreğime Geç Kalma kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
YÜREĞİME GEÇ KALMAEla, mavi, yeşilce… Fark etmez gözün rengi, Kalp yaprağıma bakar aşk, sevgimin ahengi, Yüreklerimiz coşar; birbirlerinin dengi, Gönlümün yangınına “Sûzidil” makamı olKızılırmak olurum, Karadeniz gibi ak, Şiir ol yüreğime, damlayarak aşkla bak, Sil ağzın kenarını; gülüşüne huzur tak, Aşkımın neşesine “Nihâvend” eserek dol.Gönlümün yangınına “Sûzidil” makamı ol, Aşkımın neşesine “Nihâvend” eserek dol, Kalbe “Şehnaz” makamca uzanıveren bir kol, “Neveser” tahtındaki kalp ferahlığıma yol.Ey cananım! Sakın ha yüreğime geç kalma, Kalemi sonu olmaz şiirlerime salma, Sararmış yaprağımda “Hüzzam” nağmeler çalma, Kalbe “Şehnaz” makamca uzanıveren bir kol.

***** Yüreğime Geç Kalma kitabını için satın alma linkleri:
Yüreğime Geç Kalma kitabını satın al

***** Yüreğime Geç Kalma indirme linkleri:
Yüreğime Geç Kalma kitabını PDF İndir
Yüreğime Geç Kalma kitabını ePub İndir
Yüreğime Geç Kalma kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yüreğime Geç Kalma kitabını ele aldık. Yüreğime Geç Kalma kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yüreğime Geç Kalma kitabının yazarı, Yüreğime Geç Kalma kitabının fiyatı ve Yüreğime Geç Kalma yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yüreğime Geç Kalma kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yüreğime Geç Kalma kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yüreğime Geç Kalma kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yüreğime Geç Kalma kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU