-->

Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kitap Tanıtım Yazısı:You-Tube'un fenomen ismi Oğuzhan Uğur'un yeni kitabı!ZEKİ AMA ÇALIŞMIYORGülümseten HikayelerUçak fobisinden ilişkilerine, askerlik anılarından üniversite günlerine dek birçok anektodu samimiyetle paylaşan Oğuzhan Uğur için hiciv ustası desek abartmış olmayız. İlk gençliğinde karikatür de çizen Uğur, en ciddi konuları bile eğlendirerek anlatmaya devam ediyor. Siz de hayatın absürtlüğü karşısında kara mizaha sığınıyorsanız, meşhur programı P!NÇ’e de kaynaklık etmiş durum komedisi tadındaki bu hikâyeleri okurken kendinizi gülmekten alıkoyamayacaksınız.(Arka Kapaktan)Yazar Hakkında:Oğuzhan UğurAnkara’da dünyaya gelip, hayatına İstanbul’da devam eden müzisyen, senarist, karikatürist ve film yönetmenidir. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü'nden mezun olmasının ardından sergi, belgesel ve kısa film çalışmalarına başladı. 2012 yılında ise Çok Şükür isimli albümü ile müzik piyasasına giriş yaptı. Albüm dışında, tekli çalışmaları ile müzik kariyerine devam ederken bir taraftan da yeni mecra You-Tube’da Babala isimli kanalını açarak kendi programını yapmaya başladı. Kısa sürede yaptığı gerek siyasi gerek komedi içerikli programlarıyla sevilerek milyonlara ulaştı. Marka Hayykitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 136 Yayın Tarihi 2021 Yazar Oğuzhan Uğur Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000079OWU

***** Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabını için satın alma linkleri:
Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabını satın al

***** Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur indirme linkleri:
Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabını PDF İndir
Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabını ePub İndir
Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabını ele aldık. Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabının yazarı, Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabının fiyatı ve Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Zeki Ama Çalışmıyor - Oğuzhan Uğur kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU