-->

Anti Depresan & 40 Draje Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Anti Depresan & 40 Draje kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Anti Depresan & 40 Draje kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Anti Depresan & 40 Draje kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İşyerindesiniz. Açık ofis. Kafanızı kaldırıp etrafınıza bakın.  Ne görüyorsunuz. İnsanlar, Bilgisayarlar. Çaycının ismini bilen var mı? Belki çaycı bile yok, çay makinası var. Peki temizlikçinin ismi? Yok. Kim bilir?   Peki ya gülmek, şaka yapmak. Hiç profesyonelce değil.   Profesyonel iş dünyası bizi duygusuz ve duyarsız birer canlıya dönüştürdü.   Yapay zeka ve makina öğrenmesi ile makinalar insan olmaya evrimleşirken, insanoğlu tam tersine makina olmaya doğru hızla evrimleşiyor. Makinalar hızla otonom sistemler olmaya ve birlikte hareket etmeye doğru yol alırken, insanoğlu gitgide yalnızlaşıyor. Yakın bir zamanda mikanalar kahkahalarla gülerken muhtemelen insanoğlu bir makina soğukluğunda iletişim kuracak.   Gülmek, insanlar ile iletişimde olmak en temel insan davranışı… Makinalaşma sürecini tersine çevirmek için sanırım gülmek ve şaka yaparak işe başlamak en doğrusu…

***** Anti Depresan & 40 Draje kitabını için satın alma linkleri:
Anti Depresan & 40 Draje kitabını satın al

***** Anti Depresan & 40 Draje indirme linkleri:
Anti Depresan & 40 Draje kitabını PDF İndir
Anti Depresan & 40 Draje kitabını ePub İndir
Anti Depresan & 40 Draje kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Anti Depresan & 40 Draje kitabını ele aldık. Anti Depresan & 40 Draje kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Anti Depresan & 40 Draje kitabının yazarı, Anti Depresan & 40 Draje kitabının fiyatı ve Anti Depresan & 40 Draje yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Anti Depresan & 40 Draje kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Anti Depresan & 40 Draje kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Anti Depresan & 40 Draje kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Anti Depresan & 40 Draje kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU