-->

Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yedi bıçak darbesi. İkisi kurbanın sırtında, üçü karnında, biri kolunda, biri de kasığında. Ve kızdırılmış metalle bırakıldığı anlaşılan izler. Belgrad’da, Tuna’nın kıyısında bir Türk’ün cesedi… Ölen, Türkiye’nin en büyük iş gruplarından Cevval Holding’in sahibi Erol Cevval’in, günler önce şirketin milyonlarca avro parasıyla kaybolan oğlu Hikmet.    Mahmut, yüz yıldan fazla bir zaman önce çocuklarının ve sonraki kuşaklarının geleceğini kurtarmak için Makedonya’dan kaçıp Anadolu’ya sığınmıştı. Ama Balkanlar ailesinin peşini bırakmadı. Sanki ona can borçları varmış, o da alacağını topluyormuş gibi, torunu yine Balkan topraklarında can verdi.   Balkanlar’dan Manisa’ya, İstanbul’a, oradan tekrar Balkanlar’a uzanan yüz küsur yıllık bir ticaret, tarikat, cemaat, akçeli işler, cinayet hikâyesi… MİT, Sırp polisi ve istihbaratı, Sırp mafyası arasında olayın peşini bırakmayan eski emniyet mensubu Orhan Derman ve onun ekibi…   Delilleri takip ederseniz suçluyu bulursunuz ama parayı takip ederseniz neyle karşılaşacağınızı bilemezsiniz!

***** Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabını için satın alma linkleri:
Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabını satın al

***** Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün indirme linkleri:
Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabını PDF İndir
Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabını ePub İndir
Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabını ele aldık. Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabının yazarı, Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabının fiyatı ve Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Balkan Hayaletleri & Bugün Günlerden Son Gün kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU