-->

Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Savunma Politikalarina Giriş Editörler: Ferhat Pirinççi, Murat Yeşiltaş   Savunma Politikalarına Giriş Ülkemizin Savunma Sanayiinde Gerçekleştirdiği Önemli Atılımlara Rağmen Bu Alanda Eksik Kalan Akademik Yazını Doldurmak Üzere Atılmış Önemli Bir Adımdır. Kitap Savunma Kavramı, Savunma Stratejileri Ve Politikaları, Türk Savunma Sanayii Tarihi Ve Güncel Dinamikleri Ve Bunlarla Alakalı Başlıca Hususları Giriş Seviyesinde Ele Almaktadır. Alanında Uzman Kişilerin Kaleme Aldığı Spesifik Bölümlerden Oluşan Kitabımızın Üniversitelerde Savunma, Güvenlik Ve Strateji Gibi Dersler Için Bir Kaynak Olması Amaçlanmaktadır. Bunun Yanında Gittikçe Popülerleşen Savunma Sanayii Alanına Ilgi Duyanlar Için De Eser Ilk Okunması Gereken Çalışmalardan Biridir.   Birinci Bölüm Karabağ Sorununun Anlamı   Karabağ Sorunu: Dondurulmuş Yapaylıktan Kaçınılmaz Çözüme Doğru Muhittin  Ataman, Ferhat Pirinççi                                                                         Karabağ’ın Azerbaycan İçin Önemi Nesib L. Nesibli   Karabağ’ın Ermenistan İçin Anlamı Meşdi İsmayılov   İkinci Bölüm Karabağ Sorununun Arka Planı   Karabağ’ın Tarihsel Arka Planı Ömer Göksel İşyar   Dağlık Karabağ’ın Hukuki Statüsü Ve Halkların Kendi Kaderini Belirleme Hakkı Hecer Qasimova   Birinci Karabağ Savaşı’nın Nedenleri Ve Sonuçları Araz Aslanlı   Karabağ Sorununda Diplomatik Müzakereler Ve Minsk Süreci Yalçın Sarıkaya, Araz Aslanlı   Üçüncü Bölüm İkinci Karabağ Savaşı   İkinci Karabağ Savaşı’na Giden Yol Ferid Şefiyev, Vasıf Huseynov   Azerbaycan’ın Değişen Paradigması Metin Mammadli   Azerbaycan’ın Stratejik Sabrının Sonu Ve Karabağ’da Yeni Denklem Ferhat Pirinççi, Mehmet Çağatay Güler   Güney Kafkasya’da Savaş Sonrası Durum Vasıf Huseynov   Azerbaycan’ın İkinci Karabağ Savaşı’ndaki Askeri Harekatı: Zaferin Teknik Analizi Murat Aslan   Ermenistan’ın İkinci Karabağ Savaşı’ndaki Askeri Faaliyetleri Ve Uluslararası İnsancıl Hukuk Yücel Acer   Dördüncü Bölüm Bölgesel Ve Küresel Aktörlerin Karabağ Politikası   Jeleznovodsk Bildirisi’nden Moskova Bildirisi’ne Rusya’nın Dağlık Karabağ Politikası Cavid Veliyev   Türkiye’nin Karabağ Politikası Bora Bayraktar   İran’ın Karabağ Siyaseti: Sebepleri, Sonuçları Ve Geleceği Mustafa Caner   Ab Ve Abd’nin Dağlık Karabağ Politikaları Nurşin Ateşoğlu Güney

***** Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabını için satın alma linkleri:
Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabını satın al

***** Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu indirme linkleri:
Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabını PDF İndir
Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabını ePub İndir
Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabını ele aldık. Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabının yazarı, Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabının fiyatı ve Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çıkmazdan Çözüme: Karabağ Sorunu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU