-->

Deniz Canavarları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Deniz Canavarları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Deniz Canavarları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Deniz Canavarları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Anıları ne kadar uzak tutmaya çalışırsanız çalışın mesafeler aşınır, kumdan kaleler yıkılır ve boğulan deniz kızları yeniden suyun yüzüne çıkar.”   Mexico City'de bir sonbahar öğleden sonrasında, on yedi yaşındaki Luisa okuldan eve dönmez. Bunun yerine, tanımadığı bir çocuk olan Tomás ile Pasifik sahiline giden bir otobüse biner. Luisa’nın bu yolculuktaki tek amacı, eksikliğini hissettiği maceraların peşinden gitmektir.Sirkten kaçmış Ukraynalı cücelerle, hippilerle, eksantrik hikâye anlatıcılarıyla çevrelenmiş bir maceradır karşısına çıkan Luisa’nın…   2020 PEN Faulkner Edebiyat Ödülü sahibi Deniz Canavarları, Joy Division, Nick Cave ve Siouxsie and the Banshees’a uzanan nefis bir müzik ziyafetiyle bezeli, eğlenceli bir roman…   “Genç bir kızın hayal gücü, gençlik günahlarının cazibesi ve kaçınılmaz hayal kırıklıkları hakkında gerçeküstü, büyüleyici bir hikâye.” —Los Angeles Review of Books   “Muazzam yeteneklere sahip genç bir yazar.” —Paul Auster   “Chloe’nin yazdıkları beni heyecanlandırıyor.” —Jeanette Winterson

***** Deniz Canavarları kitabını için satın alma linkleri:
Deniz Canavarları kitabını satın al

***** Deniz Canavarları indirme linkleri:
Deniz Canavarları kitabını PDF İndir
Deniz Canavarları kitabını ePub İndir
Deniz Canavarları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Deniz Canavarları kitabını ele aldık. Deniz Canavarları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Deniz Canavarları kitabının yazarı, Deniz Canavarları kitabının fiyatı ve Deniz Canavarları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Deniz Canavarları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Deniz Canavarları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Deniz Canavarları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Deniz Canavarları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU