-->

Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Şayet kulak vermiş veya aklımızı kullanmış olsaydık, şimdi şu alevli cehennemin mahkûmları arasında olmazdık!” diye de ilâve ederler” (Mülk, 10).   Bu çalışmada, Kur’ân’daki düşünme çeşitlerinden olan, “tedebbür, tezekkür, teakkul, tefekkür ve tefekkuh” konuları din eğitimi açısından ele alınarak incelenmeye çalışılmıştır.  Aklın temel fonksiyonu ve vazifesi düşünme, ürünü ise düşüncedir. Bu fonksiyonu çalıştırılmayan aklın insana hiçbir faydası yoktur. Bireyin ve toplumun nefsin esaretinden, şeytanın kulluğundan ve cehaletin karanlığından, insanlığın kinden, düşmanlıktan ve kan kokusundan kurtulması için aklın Yüce Allah’ın kelâmı olan Kur’ân ve kâinat kitabıyla buluşturulması gerekmektedir.   Öyleyse, aklın Yüce Allah’a uzanan kanalının “zikir”, kâinata uzanan kanalının da “tefekkür” olduğunu söyleyebiliriz.

***** Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabını için satın alma linkleri:
Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabını satın al

***** Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme indirme linkleri:
Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabını PDF İndir
Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabını ePub İndir
Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabını ele aldık. Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabının yazarı, Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabının fiyatı ve Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Din Eğitimi Açısından Kur’an’da Doğru Düşünme kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU