-->

Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Özün tözün nedir senin, hangi maddeden yapılmışsın ki milyonlarca garip gölge eğiliyor önünde?   Winterson, gotik edebiyat klasiği Frankenstein'dan esinlenerek yazılmış, içinde yaşadığımız bedenler ve arzuladığımız bedenler hakkındaki cüretkâr romanıyla karşınızda!   İki farklı zamandan iki farklı öykü anlatan bu eserin açılışını on dokuz yaşındaki Mary Shelley yapıyor. 1816 yılında yakın arkadaşlarıyla birlikte kaldıkları ıssız bir kulübeden Frankenstein öyküsünün tohumlarıyla ayrılışını kendi ağzından dinliyoruz.   İkinci öyküde ise Britanya, Avrupa Birliği’nden çıkış kararıyla çalkalanırken genç transseksüel doktor Ry, ünlü yapay zekâ uzmanı Victor Stein’a âşık olur. Ancak ikisi de bu tutkulu birlikteliğin bir yeraltı laboratuvarında nihayete ereceğini aklına getirmemiştir...   Evliliği kısa süre önce dağılan Ron Lord ise yeniden annesiyle birlikte yaşamaya başlamış, yalnız erkekler için geliştirdiği yeni nesil seks robotlarından bir servet kazanmaya hazırlanmaktadır. Ne var ki, teknoloji fuarında danışmanlık yapan dindar Claire’le tanışıp ona âşık olduğunda işi konusunda birkaç küçük yenilik yapması gerekecektir.   Peki, bu iki öyküyü yan yana getiren nedir? Cevap, sayfaları arasında kolaylıkla kaybolup gideceğiniz, kahkahalarla gözyaşını harman edeceğiniz bu başyapıtta gizli.

***** Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabını için satın alma linkleri:
Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabını satın al

***** Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi indirme linkleri:
Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabını PDF İndir
Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabını ePub İndir
Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabını ele aldık. Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabının yazarı, Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabının fiyatı ve Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Frankissstein: Bir Aşk Hikayesi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU