-->

Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Raşel Meseri, “tersyüz masallar” serisinin ilki olan bu kitapta klasik Rapunzel masalını tersyüz ediyor. Masalın, alışıldık toplumsal cinsiyet rollerinin sorgulanıp alt üst edildiği, orijinaline “taş çıkartan” bu yorumu, çocuklarımıza gönül rahatlığıyla okutabileceğimiz bir eser olmakla kalmıyor; zengin anlatımıyla yetişkinlere de sesleniyor.Masalların gizli şifrelerini değiştirirsek ne olur? Haydi, Rapunzel’i bir de öyle okuyalım!"...Yaşadıkları, Rapunzel’e kendisiyle ilgili birçok şey öğretti. Bedenini tanıdı. Arzularının sınırlarının dünyada var olan sınırlar kadar katı olmadığını anladı. [...] Madem özgür değildi, özgürlüğün ne olduğunu keşfetmesi gerekiyordu. [...] Verdiği bu kararla saçlarını aşağı sarkıtmaktan vazgeçti."

***** Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabını için satın alma linkleri:
Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabını satın al

***** Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! indirme linkleri:
Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabını PDF İndir
Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabını ePub İndir
Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabını ele aldık. Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabının yazarı, Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabının fiyatı ve Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Haydi Rapunzel, Bir Taş Daha! kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU