-->

İpince Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İpince kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İpince kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İpince kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Her sabah sırtında bıçak gibi hissettiğin, yolda yürürken canını sıkan, işini bölen, bir anda “Ah!” dedirten o boş çantadan çıkıp da senin aklına ve ruhuna yerleşen ağır taşlardan bahsedelim. Ne dersin? Bunları ne zamandır biriktiriyorsun? Aklında aşağı yukarı söyleyebileceğim bir zaman var mı? Lütfen bana kızma. Yarın akşam beşte buluşup seninle bu konuyu konuşalım istersen. Bana bir alo de. Sana mı? Evet, bana bir alo de ve gel bu konuyu seninle konuşalım. Üstüne etrafı uzun uzun seyredelim. İyisi mi biz yarın akşam beşte -ama iş çıkışı ama okul çıkışı ya da her nerede olursan ol- seninle görüşelim.

***** İpince kitabını için satın alma linkleri:
İpince kitabını satın al

***** İpince indirme linkleri:
İpince kitabını PDF İndir
İpince kitabını ePub İndir
İpince kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İpince kitabını ele aldık. İpince kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İpince kitabının yazarı, İpince kitabının fiyatı ve İpince yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İpince kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İpince kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İpince kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İpince kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU