-->

İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Bu kitap, yönetimin bilgilendirici bir sunumudur. Dünyaya yön veren isimlerden yönetimi öğrenmenin pragmatik yaklaşımı, kitabı hem gelecek vaat eden hem de deneyimli yöneticiler için son derece değerli bir çalışma hâline getiriyor.” ― Dr. Helmut O. Maucher, Nestlé Yönetim Kurulu Onursal Başkanı   DÜNYAYI DEĞİŞTİREN İSİMLERDEN BAŞARININ PÜF NOKTALARI…   Hangi hedeflerin peşinden koşarsanız koşun, hangi toplumsal alanda etkili olmak isterseniz isteyin, yönetim bilgisine ihtiyacınız olacaktır. Sanat, müzik, kültür, spor, sağlık, askerlik, bilim, siyaset ve elbette iş dünyası. Her alan farklı bir uzmanlık bilgisi gerektirir ama yönetim bilgisi her yerde aynıdır.   Uzmanlık alanınızın ne olduğu, kimi tanıdığınız veya ne kadar eğitimli olduğunuz önemli değil. Güçlü yönetim becerileriniz varsa başarılı olursunuz. Çok farklı alanlarda başarıya ulaşmış kişiler -çoğu kez kendileri bile farkında olmadan- bu bilgiyi kullandı. Einstein’dan Stephen Hawking’e, Coco Chanel’den Bill Gates’e, Michelangelo’dan Madonna’ya, Barack Obama’dan Steve Jobs’a, Pablo Picasso’dan Napoleon’a hepsinin ortak noktası neydi? Mükemmel yönetim becerileri.   Eserleri dünyada ses getiren liderlik uzmanı Frank Arnold, zirveye ulaşmak için kullandıkları belirli yönetim becerilerini ele almak için iş alanından spora, politikadan popüler kültüre kadar çeşitli alanlardan 64 ismi bir araya getiriyor. “Yılın En İyi Kitabı” seçilen İşi Ustasından Öğrenin, dünyaya yön veren isimlerin deneyimlerini ve meslek sırlarını başarıya bir adım daha yaklaşmak için mercek altına alıyor. Etkili yönetimi kolay anlaşılır ve her şeyden önce uygulanabilir kılarak eğlenceli bir üslupla aktarırken yönetimin büyüleyici dünyasını aralıyor.   Bu örnekler, yönetim bilgisini başarıyla uygulayarak hedefinize ulaşmanıza yardım edecek. Kitapta bahsi geçen unsurları hiç taviz vermeden uygularsanız son derece etkili, son derece etkin -ve büyük ihtimalle son derece başarılı- olacaksınız.

***** İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabını için satın alma linkleri:
İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabını satın al

***** İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri indirme linkleri:
İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabını PDF İndir
İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabını ePub İndir
İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabını ele aldık. İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabının yazarı, İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabının fiyatı ve İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İşi Ustasından Öğrenin & Dünyayı Değiştirenlerden Yönetim Dersleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU