-->

Kader Evleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kader Evleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kader Evleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kader Evleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kader Evleri   Dertler dizde durulur, keder özde karılır Kadersiz gönüllerde gün geceye sarılır Yağmur küser yaprağa, kara toprak yarılır Ağlayanı, güleni seçer kader evleri   Bulutların burcunda, suların ocağında Yıldızların elinde, ayların kucağında Güneşin otağında, sahranın sıcağında Bir âlemin bahtını biçer kader evleri   Bazen olur bal bulur baklava, böreğinde Bazen ağlar elleri çayında, çöreğinde Bazen alev taş olur, yer yanar yüreğinde Bazen buzlu suları içer kader evleri   Bazen avlar baharda yola düşen yelleri Dalda bomboş bırakır gül bekleyen elleri Bazen olur parçalar kurulan hayalleri Böler birer, ikişer, üçer kader evleri   Kâinatın keyfine âlem dese hep deli Vuslat vaki olunca kim dinler ki engeli Dost eline çağırsa bir dostunu dost eli Geceleyin gökleri geçer kader evleri   Kimisi yüreğinde yapayalnız yanar hep Kiminin yarasına kim dokunsa kanar hep Kalanlar gidenleri kaybedince anar hep Ölümün özlemini ölçer kader evleri   Kar altında ruhunu dinlendiren yürekler Ağaran şafaklardan sonsuzluğa yol bekler Bilirler ki gidenler bir gün hep gelecekler Gözlerinde gülerek göçer kader evleri

***** Kader Evleri kitabını için satın alma linkleri:
Kader Evleri kitabını satın al

***** Kader Evleri indirme linkleri:
Kader Evleri kitabını PDF İndir
Kader Evleri kitabını ePub İndir
Kader Evleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kader Evleri kitabını ele aldık. Kader Evleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kader Evleri kitabının yazarı, Kader Evleri kitabının fiyatı ve Kader Evleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kader Evleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kader Evleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kader Evleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kader Evleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU