-->

Kayıp Tanrılar Ülkesi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ahmet Ümit’ten polisiyeyi arkeoloji ve mitolojiyle harmanlayan usta işi bir roman.   Berlin Emniyet Müdürlüğü’nün cevval başkomiseri Yıldız Karasu ve yardımcısı Tobias Becker, göçmenlerin, işgal evlerinin ve sokak sanatçılarının renklendirdiği Berlin sokaklarından Bergama’ya uzanan bir macerada, hayatı ve insanları yok etmeye muktedir sırların peşinde bir seri cinayetler dizisini çözmeye çalışıyor. Soruşturmanın Türkiye ayağında sürpriz bir ismin olaya dahil olmasıyla heyecanın dozu gitgide artıyor.   Kayıp Tanrılar Ülkesi, Zeus Altarı ve Pergamon Tapınağı’nın gölgesinde mitlere günümüzde yeniden hayat verirken, suçun çağlar ve kültürler boyu değişmeyen doğasını bir tokat gibi yüzümüze çarpıyor.   “O yüzden unuttuk dediğiniz yerden başlayacağım. Unutmanın bedelini ödeyecek unutanlar. Cezaların en şiddetlisiyle ödüllendirilecek saygısızlık yapanlar, kalbi yerinden çıkarılacak beni kalbinden çıkaranların, yüzlerinin derisi yüzülecek benden yüz çevirenlerin…”

***** Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabını için satın alma linkleri:
Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabını satın al

***** Kayıp Tanrılar Ülkesi indirme linkleri:
Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabını PDF İndir
Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabını ePub İndir
Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabını ele aldık. Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabının yazarı, Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabının fiyatı ve Kayıp Tanrılar Ülkesi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kayıp Tanrılar Ülkesi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU