-->

Küçük Prens (Cep Boy) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Küçük Prens (Cep Boy) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Küçük Prens (Cep Boy) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Küçük Prens (Cep Boy) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Değerler,  insanın  omurgası  gibidir.  Küçük  Prens  okuyanları sağlam ve evrensel değerlerle donatıyor.  Değerlerin  yaşam  biçimine  dönüştürülmesinin  ipuçlarını  satır  aralarında  veriyor.  Kitapta,  soyut  kavramlar  ve  mecaz  anlamlar  üzerine  metafor  yöntemiyle  yapılan  benzetmeler,  çocukların  hayal  güçlerini,  problem  çözme  becerilerini  ve  yaratıcılıklarını geliştirecek niteliktedir. Küçük Prens,  seçkin bir metaforlu düz anlatım örneğidir. Çocukların  duyarlılıkları  dünyamız  için  bir  şanstır.  Bu  kitapta  çocuk  duyarlığının  ve  yetişkin  dostluğunun  en  iyi  örneklerinden  birini  göreceksiniz.  Felsefi  bir  öykü  türü olan Küçük Prens, değerler eğitimi bağlamında  yardımcı kaynak niteliğindedir. Daha güzel bir dünya  için hepimiz Küçük Prens’e kulak vermeliyiz… Cemil  COŞKUN“Güle  güle,”  dedi  tilki.  İşte benim  sırrım. Çok  basit:  “İNSAN SADECE KALBİYLE GÖRÜR. ÖZDE OLANI  GÖZ  GÖREMEZ…”  Küçük  Prens  unutmamak  için  tekrarladı: “ÖZDE OLANI GÖZ GÖREMEZ…” Büyüdükçe  kaybetmeye  başladığımız  değerlerin  kitabı  Küçük  Prens,  300  civarında  dile  çevrilerek,  dünyanın en çok satan ve okunan kitapları arasında  bulunmaktadır.

***** Küçük Prens (Cep Boy) kitabını için satın alma linkleri:
Küçük Prens (Cep Boy) kitabını satın al

***** Küçük Prens (Cep Boy) indirme linkleri:
Küçük Prens (Cep Boy) kitabını PDF İndir
Küçük Prens (Cep Boy) kitabını ePub İndir
Küçük Prens (Cep Boy) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Küçük Prens (Cep Boy) kitabını ele aldık. Küçük Prens (Cep Boy) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Küçük Prens (Cep Boy) kitabının yazarı, Küçük Prens (Cep Boy) kitabının fiyatı ve Küçük Prens (Cep Boy) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Küçük Prens (Cep Boy) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Küçük Prens (Cep Boy) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Küçük Prens (Cep Boy) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Küçük Prens (Cep Boy) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU