-->

Masumiyetin Ölçütü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Masumiyetin Ölçütü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Masumiyetin Ölçütü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Masumiyetin Ölçütü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Farklı zamanlarda yaşamış; sosyal, ekonomik, eğitim ve kültür düzeyleri birbirine benzemeyen suçluların tek ortak yönü Emel’e sırlarını anlatmalarıdır. Emel bu sırları notlar halinde yazıya geçirir. Yazdıklarını kırmızı dosyasında saklar. Emel bu notları her okuduğunda kendi hayatının sorunlarıymış gibi hissetmeye başlar. 23 yaşında genç bir kız için ağır gelen kırmızı dosyayı ölmeden önce felsefe öğretmenine emanet eder. Katil, hırsız, sapık… Hepsi için kader devreye girer. Kaderin ismini kullanırlar. Kader oklarını suçluya yönlendirirse o da geçmişini bir yoklar, suç atacak başka birini bulur. Duygu sömürüsü nasıl bir araçsa kader de bir araçtır. Peki, habisçe ve kötü olaylar olmadan evvel el uzatmayan, kendini masum görenlerin kullandığı araç nedir? Bu roman; vicdanıyla yüzleşen olgun bir kadının, suçluların hayatında savunma arayan genç bir kızın, masumiyetini kaybetmiş küçük bir çocuğun hikayesidir.

***** Masumiyetin Ölçütü kitabını için satın alma linkleri:
Masumiyetin Ölçütü kitabını satın al

***** Masumiyetin Ölçütü indirme linkleri:
Masumiyetin Ölçütü kitabını PDF İndir
Masumiyetin Ölçütü kitabını ePub İndir
Masumiyetin Ölçütü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Masumiyetin Ölçütü kitabını ele aldık. Masumiyetin Ölçütü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Masumiyetin Ölçütü kitabının yazarı, Masumiyetin Ölçütü kitabının fiyatı ve Masumiyetin Ölçütü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Masumiyetin Ölçütü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Masumiyetin Ölçütü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Masumiyetin Ölçütü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Masumiyetin Ölçütü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU