-->

Nokta ve Çizgiden Yüzeye Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Bu kitapta geliştirilen fikirlerin, Sanatta Ruhsallık Üzerine (Über das Geistige in der Kunst) isimli kitabımın devamı niteliğinde olduğunu belirtmekte fayda görüyorum. Bu istikamette yola çıktığıma göre, bu yoldan devam etmeliyim. Dünya Savaşının başlangıcında üç ay süresince Konstanz Gölü yakınlarındaki Goldach’ta bulundum ve bu sürenin neredeyse tamamını, hem kimi zaman biraz belirsiz görünen teorik fikirlerimi hem de uygulamaya dayılı tecrübelerimi sistemleştirmekle geçirdim. Böylelikle epeyce hacimli bir teorik malzeme toparlamış oldum. Sözünü ettiğim malzemeye hemen hemen on yıl boyunca el sürmedim. Ancak yakın bir zaman önce bu malzemeyi geliştirmek imkânı doğdu ve böylece bu kitap vücuda geldi.Sanat biliminin başlangıcıyla alakalı daha önce sorduğum soruları burada bilhassa yoğunlaştırdım, fakat tutarlı bir şekilde geliştirildiğinde bu sorular, önce resmin ve nihayet sanatın sınırlarını büsbütün aşmaktadır. Burada yalnızca bu yola işaret etmeyi, birtakım çözümleme yöntemleri tesis etmeyi ve bunu yaparken de sentez neticesinde ortaya çıkan değerleri dikkate almayı amaçladım.” -Wassily Kandinsky

***** Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabını için satın alma linkleri:
Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabını satın al

***** Nokta ve Çizgiden Yüzeye indirme linkleri:
Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabını PDF İndir
Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabını ePub İndir
Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabını ele aldık. Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabının yazarı, Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabının fiyatı ve Nokta ve Çizgiden Yüzeye yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Nokta ve Çizgiden Yüzeye kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU