-->

Renkler Köyü Kasabası Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Renkler Köyü Kasabası kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Renkler Köyü Kasabası kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Renkler Köyü Kasabası kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Uzaklarda bir yerde, dağların arasında, sımsıcak kumsalın getirdiği rüzgârlar arasında yetişen mis kokulu limon ve mandalina ağaçlarıyla dolu Renkler Köyü Kasabası`na hepiniz hoş geldiniz. Bu kasabada sizi neler mi bekliyor? Dört minik okul arkadaşının içinizi ısıtacak dostluğu, doğaya olan sevgisi ve maceraları... Peki, neden hem köyü hem kasabası? Bu soruyu sorduğunuzu duyar gibiyim. Önceleri ismi Renkler olan bu köy nüfusu artınca kasaba olmuş ama kasabanın yerlileri bir türlü köy kelimesini bırakamamışlar. Bu durum böylece nesilden nesile gitmiş ve ismi `Renkler Köyü Kasabası` olmuş. Şimdi hazırsanız sıkı tutunun çünkü Renkler Köyü Kasabası`nda yağmur başladı. Gökkuşağının, limon ağacının gövdesine yansıması yakındır!

***** Renkler Köyü Kasabası kitabını için satın alma linkleri:
Renkler Köyü Kasabası kitabını satın al

***** Renkler Köyü Kasabası indirme linkleri:
Renkler Köyü Kasabası kitabını PDF İndir
Renkler Köyü Kasabası kitabını ePub İndir
Renkler Köyü Kasabası kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Renkler Köyü Kasabası kitabını ele aldık. Renkler Köyü Kasabası kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Renkler Köyü Kasabası kitabının yazarı, Renkler Köyü Kasabası kitabının fiyatı ve Renkler Köyü Kasabası yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Renkler Köyü Kasabası kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Renkler Köyü Kasabası kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Renkler Köyü Kasabası kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Renkler Köyü Kasabası kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

2 Yorum :

  1. Çok tatlı insanın içini ısıtan büyük küçük herkesin okuyabileceği bir kitap çok başarılı olmuş

    YanıtlaSil
  2. Çook güzel bir hikaye❤️

    YanıtlaSil

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU