-->

Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sağlık hizmeti tüketicilerinin bilinç düzeyinin yükselmesi ve beklentilerin artması sağlık hizmeti sunum sisteminde yenliklerin yapılmasını zorlu hâle getirmektedir. Bireylerin ihtiyaç ve beklentilerinin dikkate alınmasıyla iş yapma biçimleri değişmeye başlamış ve sağlık hizmetleri hastane gibi geleneksel mekânların dışında da sunulmaya başlanmıştır. Sağlık alanındaki bilgi birikimin artması ve teknolojinin gelişmesi hizmet sunum süreçlerini iyileştirmek ve sağlık hizmetini daha iyi bir şekilde sunmak için fırsatlar sunmaktadır. Yenilikçi teknolojiler etkin bir şekilde kullanılarak sağlık alanındaki paydaşların elde ettiği değer artırılabilir ve toplumun sağlık statüsü yükseltilebilir. Sağlıkta Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler adlı bu kitapta, sağlık sistemini ve sağlık sonuçlarını etkilemekte olan ve gelecekte daha fazla etkileme potansiyeli bulunan yenilikçi teknolojilere yer verilmiştir. Bu kapsamda; e-sağlık, e-sağlık okuryazarlığı, tele-sağlık ve tele-tıp, sohbet robotu, dijital hastane, nesnelerin interneti, giyilebilir teknolojiler, yapay zekâ, robotik, kişiselleştirilmiş tıp, büyük veri, blok zincir, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik, nanoteknoloji ve üç boyutlu yazıcı konuları ele alınmıştır. Bu kitabın, sağlık sektöründe yenilikçiliğe ve yenilikçi teknolojilere ilgi duyan akademisyenler, araştırmacılar, politika yapıcılar, sağlık yöneticileri, sağlık hizmeti sunucuları, lisansüstü ve lisans öğrencileri için ayrıca bu alandaki gelişmelere ilgi duyan bilinçli sağlık hizmeti kullanıcıları için de yararlı bir kaynak olacağı düşünülmektedir.

***** Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabını için satın alma linkleri:
Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabını satın al

***** Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler indirme linkleri:
Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabını PDF İndir
Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabını ePub İndir
Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabını ele aldık. Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabının yazarı, Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabının fiyatı ve Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU