-->

Seher Vakti Sözleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Seher Vakti Sözleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Seher Vakti Sözleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Seher Vakti Sözleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Adaletsizlik, ahlâksızlığın kapısıdır. ** Hak diyeni seven, hak yiyeni sevmez. ** Güzelliğin zirvesi güzel ahlâktır. ** Seven kadın erkeğinin terine, sevmeyen kirine bakar. ** Akıllı adam, aklını kurcalayan adamdır. ** Örümceğin ölümü ağda, kurdun ölümü dağda olur. ** Sonsuzluğa âşık olanlar, sonsuz aşklar bulurlar. ** Sevgi ile baksa eğer, güzel gözler ömre değer. ** Bayrak, bir milletin ülküsü ve süsüdür. ** Aç olana aş olmayan, ağlayana yaş olmaz. ** Varyemezler yok yerler, rüyasında çok yerler. ** Kibrin kârı, kabrin nârıdır. ** Bozuk insan da bozuk para gibidir; her an harcanmaya hazır ve gidicidir. ** İktidarda sarhoş olanlar, itibarda nahoş olurlar. ** Yazar yıldız gibidir; güneşi emerek yaşar. ** Yaşamak ölüme, ölüm yaşama yaklaşmaktır.

***** Seher Vakti Sözleri kitabını için satın alma linkleri:
Seher Vakti Sözleri kitabını satın al

***** Seher Vakti Sözleri indirme linkleri:
Seher Vakti Sözleri kitabını PDF İndir
Seher Vakti Sözleri kitabını ePub İndir
Seher Vakti Sözleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Seher Vakti Sözleri kitabını ele aldık. Seher Vakti Sözleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Seher Vakti Sözleri kitabının yazarı, Seher Vakti Sözleri kitabının fiyatı ve Seher Vakti Sözleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Seher Vakti Sözleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Seher Vakti Sözleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Seher Vakti Sözleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Seher Vakti Sözleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU