-->

Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Kâğıdın üzerinde kayan bir kalem, ihtiyar bir adamın bakışlarından süzülerek etrafımızda bir dünya yaratıyor. Etrafımızda mı, içimizde mi, biz mi içindeyiz meçhul… Kaç dünya var ondan bile emin değiliz. Daha kâğıdın üzerindeki ilk hareketiyle Veysel Gökberk Manga, kalemini bir silgi gibi kullanarak zihnimizi temizlemeye başlıyor. Klasik fiziği, antik anlatıları ve hatta modern mitleri de… Varlığından emin olamadığımız her şey siliniyor, meğer ki kendimiz bile. Daha önce defalarca yazılmış bir romanın ilk (son da olabilir) baskısında yerimizi alıyoruz, adımız Bahri Memlük. Anlatıcı böyle söylüyor ama pek de güven vermiyor doğrusu. Ters giden bir şeyler var, hepimiz Bahri Memlük isek, Mösyö Poincaré kim? Aranızda daha önce katil olmayan var mı bilmiyorum ama hazırlanın, bir cinayet işlememiz gerekiyor. Cinayeti işleyebilirsek her şey açıklığa kavuşacak, yapmadan bilemeyiz. Dostoyevski’yi öldürmeliyiz, hiç değilse bir kere… Zaten bir Dostoyevski kaç defa öldürülebilir?”

***** Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabını için satın alma linkleri:
Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabını satın al

***** Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler indirme linkleri:
Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabını PDF İndir
Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabını ePub İndir
Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabını ele aldık. Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabının yazarı, Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabının fiyatı ve Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tanıdıklar ve Başka Bildik Yüzler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU