-->

Umudum Var Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Umudum Var kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Umudum Var kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Umudum Var kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Şans kelimesi insana bazen denk geliyor. Bana da denk geldi, hem de defalarca şanslı olaylar birbirini kovaladı. Benim 3 yaşıma kadar bir ailem vardı ve ailem tarafından çok sevilen bir çocuktum. Öyle olduğunu annemin bana miras olarak bıraktığı günlüğünden biliyorum. Miras diyorum çünkü ben 3 yaşındayken anne ve babam trafik kazası geçirip öldüler, ben ise o kazadan bedensel engelli olarak yetiştirme yurduna bırakılmış bir çocuğum. Şans denilen şey bu ise şans yüzüme çok güzel bir şekilde güldü. Yetiştirme yurdunda bir ablam oldu. Ve hayatımda beni annemden ve babamdan daha çok sevecek biri varsa bu kişi Zarife ablamdır. Ben 18 yaşıma girdiğimde yetiştirme yurdundaki sürem dolmuştu. Engelli olduğum için nasıl tek başına yaşanabilir bilmiyordum. Zarife ablam benim için o yetiştirme yurdundan ayrıldı, ev tutup birlikte yaşadık. O bana Rabbimin en büyük hediyesi oldu. Bu arada okudum, üniversite sınavlarında çok güzel bir puanla Ankara Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliğini kazandım. Zarife ablamla sarıldık, ağladık. Çünkü bizim sevincimiz üzüntümüz bir olmuştu. Aynı anadan babadan doğmak gerekmiyordu abla kardeş olmak için. Biz bunu yaşadık. Ankara'da bana uygun bir ev bulundu. Asansörlü, apartmana girişi kolay olan... Tabii ki öğretmenlerim sayesinde. Üstelik Ankara’da da beni bir öğretmen arkadaşlarına emanet ettiler. Benim karşıma o kadar iyi, o kadar kalbi güzel öğretmenler çıktı ki gerçekten çok şanslıydım. Hani dersiniz ya, "Engelli zaten, okusa ne olacak ki". Hiçbiri böyle bir şey demedi. Benden çok bana inandılar. Ve hayatıma bir kişi daha eklendi, aynı Zarife ablam gibi beni çıkarsız, menfaatsiz sevdi. Evlendim. Öğretmen oldum. Çok garipsendim. İstenmedim. Ama asla pes etmedim. Engelli olmama rağmen ayakta duruşumu önce garipseyen veliler, sonrasında evlatları tarafından sevildiğim için bana karşı yumuşadılar. Sonrasında ise benim de bir evladım oldu. Sağlık bir oğlum oldu adını Umut koyduk. Çünkü eşim dedi ki, "Hayata umut olsun senin gibi güçlü bir annesi varken. Senden sonraki geleceklere umut olduğun için oğlumuza en yakışan isim Umut olacaktır" dedi. Biz eşim Yusuf’la 3 kişi olarak başladık, sonra Zarife ablamı kaybettim, şimdi ise oğlumla gene 3 kişiyiz. Eşim benden bir an bile vazgeçmedi. "Böyle sevgi var mı?" diyor insan ama varmış, bana denk geldi. Onu çok seviyorum, iyi ki var o. Ben şimdi size diyorum ki bizi ayrıştırmayın ben de sizin gibi nefes alıyorum, konuşuyorum, sizinle aynı hisleri yaşıyorum. Siz ayaklarınızla yürüyorsunuz ben kollarımla. Ben de sizin gibi insanları sevdim. Sizden beni sevmeniz beklemedim, sadece saygı istedim. O da ilerleyen zamanlarda inşallah olacak, size kendimi kanıtlayacağım. Beni tanımaya çalışır mısınız? İnan bir şey kaybetmeyeceksin çünkü zaten senin hayatında yokum. Ama seversen bir dost kazanmış olursun.

***** Umudum Var kitabını için satın alma linkleri:
Umudum Var kitabını satın al

***** Umudum Var indirme linkleri:
Umudum Var kitabını PDF İndir
Umudum Var kitabını ePub İndir
Umudum Var kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Umudum Var kitabını ele aldık. Umudum Var kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Umudum Var kitabının yazarı, Umudum Var kitabının fiyatı ve Umudum Var yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Umudum Var kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Umudum Var kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Umudum Var kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Umudum Var kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU