-->

Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İnsanlık tarihinin çeşitli aşamalarında yaşanan zulümler elinizdeki kitabın konusu. Tıbbın Öyküsü ile tanınan, Bilim Akademisi’nin kurucularından duayen nörolog Prof. Dr. Cumhur Ertekin’in, aydın bilinciyle kaleme aldığı bir döküm. Tarih boyunca insanın insana yönelik eziyetini çok farklı örneklerle gözler önüne seriyor: Çin Seddi gibi çılgın projelerden Roma’nın deli imparatorlarına, piramitleri inşa eden tarih öncesi Mısır’dan 1 Mayıs’ta kanı dökülen endüstri çağının işçilerine, Hristiyan engizisyonlarından İslam’daki mezhep kavgalarına, Galileo’dan Hallac-ı Mansur’a eza çektirilen bilim insanları ve düşünürlere, cinselliğin cezalandırılmasından köleliğin yaratılmasına, isyanlarıyla İngiltere’den Rusya’ya, Osmanlı’dan Amerika’ya 20. yüzyıl öncesini katediyor.   Zulmün Tarihi, bir bakıma bugünün insanına bir uyarı, geçmişe tekrar yenik düşmemesi için bir çağrı, daha aydınlık koşullara doğru bir hazırlık.

***** Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabını için satın alma linkleri:
Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabını satın al

***** Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur indirme linkleri:
Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabını PDF İndir
Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabını ePub İndir
Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabını ele aldık. Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabının yazarı, Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabının fiyatı ve Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Zulmün Tarihi & İnsan İnsanın Kurdudur kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU