-->

Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Fiyat Takibi Haftalık Aylık Değişim Oranı: Ayrıntılar Antrenmanlarla Geometri (1-2) Kitap Seti  2 Kitap  Birazdan yeni bir geometri yolculuğuna başlayacaksınız. Bu yolculukta size lâzım olacak olan en önemli şeyler; kararlılık, sabır ve öğrenme isteği. Bunlara sahipseniz yola çıkabilirsiniz. Değilseniz... Üzgünüm Size şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Bu kitabı bitirdikten sonra soruya baktığınızda çözümü siz de rahatlıkla görebileceksiniz. (Sınavda gelebilecek olanlarını tabii ki. Yoksa acayip baba sorular var geo.da) Daha önce geometri öğrenmeye kalkıp kalkmadığınız bilmiyorum. Ama şunu diyebilirim ki daha önceki geometri öğrenme girişimlerinizin sonuçsuz kalmış olması bu dersi yapamayacağınız anlama gelmiyor kesinlikle. Eğer, Sorunun çözümüne nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, Bütün formülleri biliyor ama soruları yine de çözemiyorsanız, Sorularda ne zaman yardımcı çizgi çizmeniz gerektiğini bilmiyorsanız. Hatta bu dersi asla yapamam diye düşünüyorsanız bile artık bunlar sizin için sıkıntı olmayacak. Ve bütün bunlar geride kalacak. Yeter ki ilk adımı doğru atın. Geometri çalışırken ilk adım Açı Bilgisi ve Üçgeni ve elemanlarını çok iyi tanımak olmalı. Eğer bunları sorunsuz hallederseniz gerisi o kadar kolay gelecek ki size... Neyse... Artık siz de geometriyi öğrenme zamanınızın geldiğine inanıyorsanız buyurun. Bu arada şunu da aklınızdan çıkarmayın. Bu derse gerektiği gibi çalışıp da yapamayan öğrenci yok. Yeter ki ortalama bir zekâya sahip olsun. Buna da sahip olduğunuza göre... Yalnııız... Sabırsız olduğu için başaramayan çok. Yeter ki sabırla çalışmaya devam edin. Kesinlikle başaracaksınız. Ve işte şimdi bunun zamanı... Halil İbrahim KÜÇÜKKAYA Matematik Bire Bir Öğretim Uzmanı Teslimat Bilgileri En geç 29 Temmuz Perşembe günü Gaziantep şehrinden kargoya verilir. İade / Değişim Bilgileri ’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. *Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir. Satış Sonrası Servis

***** Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabını için satın alma linkleri:
Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabını satın al

***** Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) indirme linkleri:
Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabını PDF İndir
Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabını ePub İndir
Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabını ele aldık. Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabının yazarı, Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabının fiyatı ve Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Antrenmanlarla Geometri 1 - 2 Kitap Seti (Hediyeli) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU