-->

Baytar Hanım 1 / Güriz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Baytar Hanım 1 / Güriz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Baytar Hanım 1 / Güriz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Baytar Hanım 1 / Güriz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Aşkın en bordo hâliydi bizimkisi.”   Mutluluğun peşinden koşarken ayağım takılıp dizlerimin  üzerine düştüğümde küçük bir çocuk gibi ağlamaya başladım. Tam o sırada beyaz atlı olmasa da yeşil kamuflajlı bir adam çıktı karşıma. İlk başta siyah postalları takıldı gözüme. Başımı kaldırıp yüzüne baktığımda ne de uzun gelmişti boyu... Güneşi tam arkasına alan prensimin yüzüne düşen gölge, ondaki güzelliği saklasa da o ela gözlerini görmemek için kör olmak gerekirdi. Sert çehresi ve çatık kaşlarına inat uzattığı eli sayesinde ben çoktan görmüştüm merhametini. Tereddütle kaldırdığım elimi sıkıca kavradığı andan itibaren hiç pişman olmadım ve hep iyi ki dedim…   “Askeri sevmek zordur İnci’m. Cesaret ister, sabır ister... Sen daha ne kadar sabredeceksin?”   Yüzbaşı & Sarışın

***** Baytar Hanım 1 / Güriz kitabını için satın alma linkleri:
Baytar Hanım 1 / Güriz kitabını satın al

***** Baytar Hanım 1 / Güriz indirme linkleri:
Baytar Hanım 1 / Güriz kitabını PDF İndir
Baytar Hanım 1 / Güriz kitabını ePub İndir
Baytar Hanım 1 / Güriz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Baytar Hanım 1 / Güriz kitabını ele aldık. Baytar Hanım 1 / Güriz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Baytar Hanım 1 / Güriz kitabının yazarı, Baytar Hanım 1 / Güriz kitabının fiyatı ve Baytar Hanım 1 / Güriz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Baytar Hanım 1 / Güriz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Baytar Hanım 1 / Güriz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Baytar Hanım 1 / Güriz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Baytar Hanım 1 / Güriz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU