-->

Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
INCOGNITO ve BEYİN - Senin Hikâyen’in yazarından   Madde yoksunluğu ile kırık bir kalbin ortak yönü ne? Anıların düşmanı neden zaman değil de başka anılar? Kolsuz bir insan nasıl dünyanın en iyi okçusu olabiliyor? Geceleri neden rüya görürüz ve bunun gezegenimizin dönüşüyle ne ilgisi var? Kör bir insan diliyle görmeyi, sağır bir insan derisiyle işitmeyi nasıl öğrenebilir? Bu soruların yanıtı gözlerimizin hemen arkasında duruyor. Yaşadığımız gezegende keşfedegeldiğimiz en ileri teknoloji, kafatasının karanlık haznesinde taşıyıp durduğumuz şu bir buçuk kiloluk organda saklı. Nasıl ki hayatın heyecanı kim olduğumuzla değil, kime dönüşme sürecinde olduğumuzla ilgili, beynin sihri de onu oluşturan parçalardan çok, parçaların dinamik ve canlı bir doku oluşturmak üzere kendilerini durmaksızın yeniden dokumalarında yatıyor. Beynimiz, tıpkı dünyamız gibi, değişken ve akışkan bir sistem. Kuşağının en iyi bilim anlatıcılarından David Eagleman Canlı Devre’de, en yeni bilimsel araştırmalar ve ilginç vakalar eşliğinde, şu satırları okumakla bile ebediyen değişecek beynimizin içyüzüyle tanıştırıyor bizleri.   “Göz alıcı... Isaac Asimov’dan bu yana, fikirlerini böylesine çokboyutlu ele alan bir bilim insanıyla karşılaşmamıştık. Oliver Sacks ve William Gibson, Carl Sagan’ın verandasında bir araya gelip yazsalar böyle olurdu dedirten bir kitap.” Wall Street Journal   “Eagleman, beynin uyum yeteneğine dair gizemi fazlasıyla ikna edici ve fazlasıyla sürükleyici bir şekilde sunuyor.” Khaled Hosseini

***** Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabını için satın alma linkleri:
Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabını satın al

***** Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü indirme linkleri:
Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabını PDF İndir
Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabını ePub İndir
Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabını ele aldık. Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabının yazarı, Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabının fiyatı ve Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Canlı Devre & Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU