-->

Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Perdeyi araladım, gece çoktan başlamıştı. Ufak bir koltuk hatırlıyorum, bir de derinlerden bir yerden gelen sancı, daha öncekilere hiç benzemiyordu. Geliyordun artık, sen geliyordun ve ben yeniden doğuyordum. İnsan acı içinde kıvranırken yeniden doğar mı? Doğduk işte…Ve sonra, Kokunu çok sevdim, Bu koku başka, Bu koku sevda, Bu koku evlat… Ve ben koku alabildiğim için de Allah'a bir kere daha şükrettim. Anne olmuştum işte. Tüm bekleyişler sona ermişti, kollarımdaydın, tekrar tekrar inanamayarak bakıyordum, en güzel emanete. Anne olmuştum. Evlat olmuştun. Ve ben bunu ilk kez, Annemi ilk kez, Anne olunca anlamıştım.

***** Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabını için satın alma linkleri:
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabını satın al

***** Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? indirme linkleri:
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabını PDF İndir
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabını ePub İndir
Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabını ele aldık. Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabının yazarı, Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabının fiyatı ve Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çocuk Bakmak İçin mi Okudun? kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU