-->

Deli Diyemediklerim Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Deli Diyemediklerim kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Deli Diyemediklerim kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Deli Diyemediklerim kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Haydi bakalım kaç yaptırabileceksin?” dedi. Çok uzakta bir tır gidiyordu. Gaza yüklendikçe hız göstergesi yükselmeye başladı. Heyecanım gittikçe artıyordu: 240, 250, 260… Hızlandıkça yol ip gibi inceliyordu. Tıra yaklaşıyordum ki kenarda koyunlarını otlatan bir çocuk, tıra doğru koşmaya başladı. Buradaki çocuklar yoldan geçen tırlardan sigara isterlerdi. ‘Yola çıkarsa yandık!’ diye düşündüm.  Bu mesafede durmam mümkün değildi. Frene bassam ya şarampole savrulur ya da tıra çarpabilirdik. Piç Ünal da: “Durmaya kalkma!” diye bağırdı. Çocuk bizi görmüyordu. ‘Farları yakmamak nelere mal olacak?’ Çocuk hızla tıra doğru koşuyordu. “İnşallah yola çıkmaz.” derken gaza da sonuna kadar yüklenmiştim. Piç Ünal’dan ses, soluk çıkmıyor; kaderini bana bırakmış görünüyordu.  Kadranda 290’nı gördüm. Güneşin yarısı tam yolun bitiminde batmış, ışınları bulutların arasında ok gibi uzanıyordu. Çocuk yola ulaşmadan tırı geçmeyi aklıma koymuştum. Güneşin kızıllığı önümü net görmemi engelliyordu. Tıra yaklaştıkça kızıllık büyüyordu. Son sürat güneşe gidiyordum. Bu hızla çocuk yola çıkarsa, birlikte güneşin alevine gömüleceğimiz hissine kapıldım. Hep beraber ölecek miydik?                                                                                                           Ali Kâzım Görücü

***** Deli Diyemediklerim kitabını için satın alma linkleri:
Deli Diyemediklerim kitabını satın al

***** Deli Diyemediklerim indirme linkleri:
Deli Diyemediklerim kitabını PDF İndir
Deli Diyemediklerim kitabını ePub İndir
Deli Diyemediklerim kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Deli Diyemediklerim kitabını ele aldık. Deli Diyemediklerim kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Deli Diyemediklerim kitabının yazarı, Deli Diyemediklerim kitabının fiyatı ve Deli Diyemediklerim yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Deli Diyemediklerim kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Deli Diyemediklerim kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Deli Diyemediklerim kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Deli Diyemediklerim kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU