-->

Evliliği Kolay Mı Sandın? Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İnsan sosyal bir varlıktır. Kendi varlığını somutlaştırmak için diğer insanlarla yakın dostluklar ve ilişkiler kurar. İlişkiler sayesinde kişi “birey” olmanın farkındalığını yaşar. Karşısındaki kişi tarafından kabul gördüğünü hissetmek, özgüveninin artmasına neden olur. Bir başkası ile yakınlık kuramayan insanın içinde bir şeyler eksik kalır. İlişki, insanın tamamlayıcı yönlerinden biridir. İnsan bu ihtiyacına binaen evlilik yapmaktadır. Evlilik insanlık tarihi kadar eski bir kurumdur. Bu kadar eski olmasına rağmen evlilikte birçok sorunla karşılaşılabilmektedir. Genel olarak insan davranışlarından oluşan evliliği daha düzenli ve sağlıklı hale getirmek için neler yapılmalıdır? Davranışlarımız, kararlarımız ne yönde olursa sağlıklı bir evliliğe kavuşmuş oluruz? Topluma katılacak olan yeni insanlar da genel olarak ailede yetişmektedir. Çocuklar ve gençlerin de ruhen ve bedenen sağlıklı olabilmesi için burada aile kurumuna görev düşmektedir.  

***** Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabını için satın alma linkleri:
Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabını satın al

***** Evliliği Kolay Mı Sandın? indirme linkleri:
Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabını PDF İndir
Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabını ePub İndir
Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabını ele aldık. Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabının yazarı, Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabının fiyatı ve Evliliği Kolay Mı Sandın? yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU