-->

Harman Yeri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Harman Yeri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Harman Yeri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Harman Yeri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yazar, doğduğu yer olan Kars ve çevresini, özellikle Türkmen Alevi halkı köy hayatının temel kavramlarını, yaşam şekilleri, gelenek ve göreneklerini, yemek kültürü, ağırlama ve iletişim şekillerine kadar birçok alanda kısa hikâyelerle tanıtmaya çalışmıştır. Ayrıca köyde yapılan dönemsel çalışmalar hakkında bilgiler vermiş yöresel ağızla renklendirmiştir.  Mondros Ateşkes Antlaşması ve devamında Ermenilerin Türk halkı üzerindeki baskı ve zulümlerini dile getirmiş, Kurtuluş Savaşı ve Doğu illerinin durumuna dikkat çekmiştir. Gerek ülkeyi sahiplenme, Gerekse kalkınmayı sağlamada köy enstitülerinin önemini vurgulamaya çalışmıştır. Görülmektedir ki, gelecek tarıma dayalı olacaktır. Bu nedenle köy enstitüsü gibi kurumlara acilen ihtiyaç olduğunun altını çizmektedir. Yazar böylece bir eğitimci gözü edasıyla, eğitici bir kaynak kitap hazırlamıştır.

***** Harman Yeri kitabını için satın alma linkleri:
Harman Yeri kitabını satın al

***** Harman Yeri indirme linkleri:
Harman Yeri kitabını PDF İndir
Harman Yeri kitabını ePub İndir
Harman Yeri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Harman Yeri kitabını ele aldık. Harman Yeri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Harman Yeri kitabının yazarı, Harman Yeri kitabının fiyatı ve Harman Yeri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Harman Yeri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Harman Yeri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Harman Yeri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Harman Yeri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU