-->

Her Kalp Kırılır (Ciltli) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu yaşına dek kendi başına ayakta kalmayı başarmış olan Beyah’nın tek isteği geçmişi ardında bırakıp hayal ettiği geleceğe adım atmaktır.   Ancak beklenmedik bir olay tüm planlarını altüsteder ve Beyah yaz aylarını geçirmek üzere Teksas’ta bir yarımadada yaşayan, neredeyse hiç tanımadığı babasının yanına gitmek zorunda kalır. Oradaki günlerine sabırla katlanıp kendi yoluna gideceği anı beklerken yeni komşuları Samson’la tanışır.   Görünürde benzer hiçbir yönleri olmayan Samsonve Beyah, birbirlerini keşfederlerken hikâyeleri yalnızca bir yaz kaçamağı olarak mı kalacaktıryoksa bunun ötesine geçecek ve yaklaşan akıntı kalplerini açıklara mı sürükleyecektir?

***** Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabını için satın alma linkleri:
Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabını satın al

***** Her Kalp Kırılır (Ciltli) indirme linkleri:
Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabını PDF İndir
Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabını ePub İndir
Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabını ele aldık. Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabının yazarı, Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabının fiyatı ve Her Kalp Kırılır (Ciltli) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Her Kalp Kırılır (Ciltli) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU